Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Ferudin, un tânăr adoptat în SUA, îşi caută mama biologică în Constanţa

0
17 Apr 2018 18:53:47
Autor: Mariana Iancu
Ferudin Cadîr
Ferudin Cadîr

Ferudin Cadîr, un tânăr de 21 de ani, născut în Constanţa, îşi caută mama biologică. El şi-a petrecut primul an din viaţă în spitalul din Constanţa, apoi a fost transferat la o unitate medicală din Bucureşti. De aici, a fost adoptat de o familie din SUA.

Pe pagina de Facebook „Copiii niciodată uitaţi ai României“, un strigăt de ajutor vine din partea unui tânăr care îşi caută cu disperaPre mama. Iată postarea sa: „Numele meu românesc a fost CADÎR FERUDIN. M-am născut în Constanţa, la data de 26 februarie 1997. Până în februarie 1998 am fost internat în secţia de Recuperare Pediatrică a Spitalului din Constanţa, după care am fost transferat în Spitalul Clinic ‘’Gheorghe Marinescu’’ din Bucureşti de unde am fost adoptat în S.U.A.
 
De foarte mult timp doresc să-mi găsesc mama biologică. Am tot postat anunţuri în căutarea ei, dar totul a fost în zadar deoarece nu am avut până acum numele ei exact.
 
Într-un final am găsit o parte din documentele mele de adopţie. Acum ştiu cu siguranţă că numele mamei mele biologice este CADÎR AISE, probabil de origine turcă. Vă rog distribuiţi şi ajutaţi-mă să o găsesc. Vă mulţumesc foarte mult tuturor!!“
 
Vă mai recomandăm:
 
Drama celor şapte fraţi din Constanţa sălbăticiţi de părinţi. Cât de abuzaţi trebuie să fie copiii în România pentru a fi luaţi, în sfârşit, de stat

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările