Constanţa

articolul anterior articolul urmator

FOTO Cum l-a amendat pe „Bogdan Bogdan Dan Lift SRL“, alias BBD Lift SRL, un poliţist local

12
7 Dec 2019 18:48:06
Autor: Călin Gavrilaş
Maşina Poliţiei Locale Constanţa la parada de 1 Decembrie                       FOTO: Călin Gavrilaş
Maşina Poliţiei Locale Constanţa la parada de 1 Decembrie                       FOTO: Călin Gavrilaş

Agentul constatator a fost plin de zel şi a notat „cum s-a auzit”. Amenda de 500 de lei va fi contestată în instanţă de către firma în cauză.

Pe 30 noiembrie, un reprezentant al firmei BBD Lift RO SRL a fost chemat să intervină în cazul unui lift defect, în care era blocată o persoană, într-un bloc din municipiul Constanţa. Angajatul, în graba de a repara cât mai repede liftul defect, a parcat pe un loc rezervat din faţa acelui imobil.

În timpul intervenţiei, cineva din bloc a sunat la Poliţia Locală Constanţa şi s-a plâns că a fost parcată o maşină pe locul rezervat. Aşa s-a prezentat pe strada Pescarilor agentul Andrei Pulbere care a început să scrieprocesul verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei.

Pentru a identifica proprietarul maşinii parcate neregulamentar, agentul a cerut „prin staţie” să i se spună cine se face vinovat de contravenţie. Aşa a aflat că BBD Lift RO SRL trebuie amendată cu 500 de lei. Doar că primele trei litere i-au fost transmise de către colegi şi sub forma Bogdan Bogdan Dan Lift RO SRL, iar agentul nu a mai stat pe gănduri şi l-a amendat pe Bogdan Bogdan Dan Lift RO SRL.

Reprezentanţii firmei amendate sunt amuzaţi de toată această întâmplare şi spun că o să conteste amenda în instanţă şi nu vor solicita niciun fel de cheltuieli de judecată pentru toată această acţiune. De asemenea, ei spun că angajatul lor s-a grăbit să repună în funcţiune liftul, de aceea a parcat pe un loc rezervat de către o altă persoană.

Pe aceeaşi temă:

Bebeluş de 8 luni, victima unui incendiu. Cel mic nu a putut fi scos la timp din casă

Director de şcoală, cercetat pentru ultraj. A intrat în conflict cu un poliţist local

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

12 Comentarii

Hoher Herman
7.12.2019, 19:04:29

Pai daca bietu' sapcaliu nu are lift in vagauna de unde a fost adus, ce sa-i ceri? Zici "meletzeni" si tragi apa.

0 (6 voturi)
Geo Geo
7.12.2019, 22:56:04

Desteptule, Politia Locala are dreptul sa dea amenzi , chiar daca are dreptul limitat prin lege. Nu e voie sa parchezi pe un loc rezervat. Parca in alta parte si nu primea amenda. #Adevarul.ro_StopSitirleFalse_StopCanCan.

+2 (6 voturi)
defu gabi
7.12.2019, 20:30:40

Paza contractuala cu 7 clase imbracata in uniforma de politie... Sau, pe scurt, "politia locala"...

0 (6 voturi)
Geo Geo
7.12.2019, 22:58:43

Si instanta judecatoaresca va refuza anularea amenzii. Asa va sti ca nu e voie sa parchezi pe locuri rezervate. Sigur avea loc in alta parte.

-4 (6 voturi)
Geo Geo
7.12.2019, 23:19:54

Se cunoaste ca e o stire falsa sau prezentata incorect. @Călin Gavrilaş @Adevarul.ro - Legislatia prevede clar ca nu are voie sa parcheze in locuri rezervate, derogare se face nu mai catre autospecialele in urgente / interventie. Nu mai daca cheama Politia sau alta institutia a statului ca sa intervii, atunci ai vi sa parchezi acolo.

0 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (12)

Modifică Setările