Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Criminalul lui Valentin, tânărul lăsat lat în staţia de autobuz, băgat în arest. Dumitru Caciandone a pretins că nu ştia că şi-a lovit aşa grav victima

44
19 Jul 2017 18:13:56
Autor: Sinziana Ionescu, Mădălin Sofronie
Dumitru Caciandone, criminalul lui Valentin Băicoianu Sursa Kanal D
Dumitru Caciandone, criminalul lui Valentin Băicoianu Sursa Kanal D

Dumitru Caciandone este cel care l-a ucis pe Valentin Băicoianu, tânărul de 32 ani, care a luat apărarea iubitei sale şi a surorii acesteia, în dimineaţa de după Neversea. Altercaţia a avut loc într-un autobuz care transporta spectatorii din Portul Tomis din Constanţa spre zona Grăniceri.

UPDATE ORA 23.00 Dumitru Caciandone a fost băgat în arest pentru lovituri cauzatoare de moarte. El a declarat anchetatorilor că nu ştia că tânărul pe care l-a lăsat lat pe asfalt a intrat în comă şi a murit. Soţia criminalului este însărcinată.

UPDATE ORA 20.00 Bărbatul suspectat că l-a lovit pe Valentin Băicoianu a fost identificat de poliţişti pe raza judeţului Tulcea. Suspectul se numeşte Dumitru Caciandone şi are 34 de ani. Bărbatul este audiat la această oră de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Anchetatorii au imagini cu agresorul care a pus capăt zilelor lui Valentin Băicoianu, tânărul de 32 ani din Slobozia. Individul a fost identificat la această oră, dar numele său nu a fost dat încă publicităţii. El este din Constanţa. 

În dimineaţa de luni, 10 iulie, înainte de ora 9, Valentin Băicoianu a părăsit incinta Festivalului Neversea de pe plajele Modern-Trei Papuci şi se îndrepta cu iubita sa şi cu sora acesteia spre locul de cazare.

În autobuzul care transporta spectatorii, cele două fete au fost agresate de bărbatul din imagini, pe care nu îl cunoşteau, iar Valentin a sărit în apărarea lor. 

Altercaţia a continuat până în staţia de autobuz de la Grăniceri, când tânărul a primit un pumn care l-a proiectat din autobuz pe carosabil. Valentin s-a lovit cu capul de bordură, intrând în comă. El a murit câteva zile mai târziu, la 18 iulie, într-un spital din Bucureşti. 

Invocând competenţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa care cercetează fapte grave precum lovituri cauzatoare de moarte, Poliţia Constanţa a dat amănunte despre această agresiune la o săptămână de la producerea sa, abia după ce victima, care a stat în comă timp de 9 zile, a încetat din viaţă, iar cazul a devenit public în urma relatării „Adevărul“

Iubita lui Valentin, Anastasia Zenovei, a postat o sfâşietoare declaraţie de dragoste pe contul de Facebook: „Lumina ochilor îţi eram, mă iubeai şi te iubeam în fiecare moment. Aş scrie un roman despre cât de frumoasă a fost dragostea noastră şi veselă, mi-ai înveselit viaţa cu totul, doar lângă tine voiam să rămân toată viaţa. Aş scrie şi aş scrie, dar nu reuşesc încă să accept că este adevărat. Aş spune lumii întregi ce om minunat am avut alături de mine. Sufleţel drag, dorul de tine nu îl poate şterge nimeni. Abia aştept să ajung în ceruri alături de tine.“

Valentin şi Anastasia, iubita sa Sursa Facebook Valentin Băicoianu 

Valentin Băicoianu Sursa Facebook Valentin Băicoianu 

Dumitru Caciandone în Portul Tomis (stânga) şi prietenul său

Pe aceeaşi temă: 

Un tânăr a murit luând apărarea iubitei sale. Agresat într-un autobuz, Valentin a căzut din maşină lovindu-se cu capul de bordură

Tânărul mort apărându-şi prietena într-un autobuz din Constanţa. După 9 zile, autorităţile n-au habar cine este agresorul care l-a atacat în mijlocul zilei

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

44 Comentarii

Stan Toma
19.07.2017, 18:24:04

Criminalul trebuie ucis .

+9 (9 voturi)
Utilizator Adevărul
19.07.2017, 19:36:19

Comentariu considerat abuziv.

Utilizator Adevărul
19.07.2017, 20:14:19

Comentariu considerat abuziv.

Adrian Panaitescu
19.07.2017, 20:15:42

Inchisoare pe viata ar fi suficient. Dar la justitia noastra probabil va primi 2 ani cu eliberare pentru buna purtare in 2 luni.

+8 (8 voturi)
papariciu ariciu
19.07.2017, 20:59:30

Domnu fie cu tine si tu cat mai repede cu el popescule !

-2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (44)

Modifică Setările