Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Iubitorii de animale ies la acţiune. Donează sânge ca să cumpere hrană pentru câinii fără stăpân

0
3 Dec 2013 20:50:40
Autor: Sinziana Ionescu
Câinii fără adăpost au susţinători la Constanţa FOTO Arhivă Adevărul
Câinii fără adăpost au susţinători la Constanţa FOTO Arhivă Adevărul

Iubitorii de animale se strâng în dimineaţa de miercuri, 4 decembrie, la ora 9, în faţa Centrul de Transfuzii Sanguine Constanţa. Voluntarii vor dona sânge pentru a cumpăra alimente pe care să le ofere câinilor de la adăpost. Ei vor să repete acţiunea în fiecare săptămână.

„Veniţi alături de noi, voi cei care ştiţi în inima şi mintea voastră că trebuie să opriţi uciderea câinilor nevinovaţi! Vom dona sângele nostru pentru ca al lor să nu fie vărsat. Miercuri, 4 decembrie, ora 9, noi, cei din grupul Iubim Animalele, vom dona sânge la Spitalul Judeţean.

Cu bonurile de masă pe care le primim, vom cumpăra alimente pentru câini. Mâncarea o vom duce în faţa Primăriei Constanţa şi o vom oferi autorităţilor locale ca să o folosească pentru câinii de la adăpostul oraşului.

Promitem să creştem, să devenim mai puternici şi să adunăm alţi donatori care să repete acelaşi gest alături de noi în fiecare săpămână! Am înţeles că viaţa câinilor ameninţaţi de legea autanasierii costă.

Noi vom plăti acest preţ în sânge. Vrem să alimentăm biobaza din oraş cu mâncare din donaţiile noastre pentru ca aceşti câini să poată fi ţinuţi acolo şi să nu fie ucişi. Facem o colindă de om pentru viaţa unor câini“, cheamă organizatorii de la Baricada Verde.

A doua zi, joi, 5 decembrie, ora 11, iubitorii de animale sunt aşteptaţi în faţa Primăriei Constanţa, pentru a susţine grupul de iniţiativă care intră în audienţă la viceprimarul Decebal Făgădău. „Vom colinda autorităţile locale şi le vom cere să salveze alături de noi viaţa cîinilor din Constanţa. Vom merge în audienţă la viceprimarul Decebal Făgădău. Vă cerem să veniţi şi voi, cei care vă opuneţi crimei alături de noi şi să ne susţineţi!

Îi vom cere viceprimarului să ne asculte ideiile noastre pentru salvarea acestor animale. Vom cere politicienilor pe care i-am ales în funcţii să ne ajute să încheiem acest Holocaust înainte ca el să fi început. Vom aduce un mic brad în faţa primăriei şi vom pune la baza lui ce am cumpărat din sângele pe care l-am dona. Veniţi alături de noi şi puneţi şi voi la baza acestui brad un obiect, orice lucru care poate fi valorificat!

De acest Crăciun vom colinda oamenii din Primăria Costanta şi le vom cere ajutorul. Vrem ca aleşii noştri, să construiască alături de noi adăposturi în care aceşti câini să trăiască. De acest Crăciun vom colinda pentru viaţă, de acest Crăciun vom dărui viaţă“, spun aceiaşi organizatori.

Acţiunile lor continuă şi cu alte iniţiative care să ajute câinii fără stăpân să fie îngrijiţi. „Vom continua să donăm sânge şi nu ne vom opri aici... Vom vinde haine, obiecte de preţ pe care le deţinem pentru a plăti si sustine adopţia la distanţă a câinilor, pentru ca ei să nu fie ucişi după numărătoarea morţii, respectiv după cele 14 zile.

Vom aduce materiale în alte săpămâni pentru autorităţi. Vrem să-i ajutăm pe aleşii noştri ca ei să construiască noi adăposturi. Ştim că odată cu emiterea ecestei legi a eutanasiei, un adăpost devine acel pământ promis pentru câinii de pe stradă, este acel loc în care vor putea trăi“, arată iubitorii de animale.

Vă mai recomandăm

FOTO Adăpost pentru animale, construit în afara Constanţei. Locul unde se află este deocamdată ţinut secret

Ponturi să te aperi de câinii vagabonzi. Specialiştii ne învaţă ce să facem când suntem atacaţi de haite de maidanezi

Apărătorii maidanezilor se grupează. Primul miting autorizat are loc marţi

Protest pro-maidanezi cu îmbrânceli. Constănţenii iubitori de animale s-au luat la ceartă cu cei care se tem de patrupede

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările