Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Magazin chinezesc închis de Protecţia Consumatorilor: vindea jucării aflate pe sistemul de alertă european

0
14 Jul 2020 08:33:11
Autor: Mariana Iancu
Jucării periculoase FOTO CJPC
Jucării periculoase FOTO CJPC

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa a verificat un magazin de produse asiatice din oraşul Cernavodă şi a decis închiderea acestuia.

În urma verificării de la magazinul de produse asiatice Zang Shi Express, pe data de 13 iulie a primit decizia de suspendare a activităţii acestuia pentru o perioadă de şase luni, hotărârea fiind luată la solicitarea Comisariatului Constanţa.
 
Şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat că produsele chinezeşti vândute în asemenea magazine nu respectă nicio normă europeană. ”Este încă un mesaj ferm, transmis acestor operatori economici, de la care nu ne vom abate. Nu suntem lada de gunoi a Asiei. De la fierbătoare ce le pun într-un real pericol viaţa consumatorului până la jucăriile aparent inofensive dar prezente pe sistemul de alertă European rapEx, toate aceste produse trebuie retrase fără a expune consumatorii”, a afirmat Horia Constantinescu.
 
 

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Meniul zilei la două restaurante: gândaci, murdărie şi mâncare expirată. Protecţia Consumatorilor le-a închis temporar

VIDEO Saga închiderii Terasei Zorba din Neptun: plasa de muşte şi dintele spart al şefului OPC Constanţa

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii