Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Mama lui Radu Mazăre a murit. În urmă cu câteva zile, şi Alexandru, celălalt băiat al său, ajungea la închisoare

18
13 May 2022 17:10:11
Autor: Călin Gavrilaş
Radu Mazăre şi mama sa Foto Digi24
Radu Mazăre şi mama sa Foto Digi24

Gabriela Mazăre, mama lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, şi al lui Alexandru Mazăre, fost senator, a murit.

Gabriela Mazăre a murit la trei zile după ce şi-a văzut al doilea băiat condamnat la închisoare. Alexandru Mazăre a fost condamnat la trei ani de închisoare marţi, 10 mai. Celălalt băiat, Radu, fost primar al Constanţei este închis pentru 9 ani, fiind găsit vinovat în celebrul dosar al retrocedărilor.
 
Vestea morţii mamei lui Radu Mazăre a fost dată chiar de Nicuşor Constantinescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, închis şi el. 
 
„Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit.  Sunt cu tine,umăr lângă umăr,urcăm muntele,până ce rămâne numai muntele. Drum uşor spre lumea fără dor,doamna Gabi”, a scris Nicuşor Constantinescu din închisoare.
 
După ce Radu Mazăre a fost condamnat şi a ajuns la închisoare, Gabriela Mazăre a apărut într-o emisiune televizată. „Nu e uşor să mergi să-ţi vezi copilul în situaţia respectivă, mai ales că îl cunosc foarte bine, ştiu foarte bine ce a făcut, că e nevinovat, că a fost condamnat aşa cum a fost condamnat. Mi-a fost foarte greu, dar nu am vrut să arăt niciun moment sentimentele pe care le am pentru că ştiu că l-aş fi făcut să sufere. Am două operaţii pe cord, am un stimulator la inimă, vă daţi seama cum este şi în ce stare mă simţeam, iar dorinţa lui cea mai mare este să nu sufăr, să nu păţesc ceva. Cred că ne-am menajat reciproc. El a zâmbit şi mi-a spus că trece cu bine, că suportă uşor şi să nu-mi fac probleme pentru el, iar eu l-am încurajat şi i-am spus că împreună, ceea ce este adevărat, el, cu mine şi cu fraţii săi, vom trece peste acest episod“, a declarat mama lui Radu Mazăre la vremea respectivă. 
 
Gabriela Mazăre s-a născut la Tulcea, a fost economistă şi a ocupat funcţii importante în guvern în regimul comunist, la fel ca şi soţul ei răposat, Ştefan Mazăre. 
 
Ştefan Mazăre a fost inginer, iar fostul primar al Constanţei s-a lăudat în multe rânduri că tatăl lui a înfiinţat flota de pescuit oceanic a României - lucru întărit şi de mama sa.
 
Gabriela Mazăre a lucrat în diferite ministere, ajungând, conform unor surse, până la a fi şefa de cabinet a Suzanei Gâdea, ministrul Culturii (sau Inculturii, cum i se spunea ironic) în anii ceauşişti.
 
Citeşte continuarea Cine este mama lui Radu Mazăre VIDEO
 
 

Vă recomandăm şi: 

 
UPDATE Alexandru Mazăre, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul „Henri Coandă“. Dat în urmărire naţională, s-a predat la Bucureşti
 
Tânărul care s-a „bătut” cu Mazăre pentru drepturile elevilor a reuşit să realizeze harta burselor şcolare
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

18 Comentarii

Valentin-Ionut Constantinescu
13.05.2022, 17:35:25

condoleante

-10 (10 voturi)
www.brave.com
13.05.2022, 17:49:22

http://asapteadimensiune.ro/images/PSD_77.jpg

+2 (4 voturi)
MV R.
13.05.2022, 17:44:08

Dumnezeu să o odihnească!

-9 (9 voturi)
Aurel Paun
13.05.2022, 17:52:30

O mama nomenclaturista in regimul comunist a crescut doi fii infractori. In loc sa-si puna cenusa in cap pentru hotiile fiilor, ea declara ca sunt nevinovati, ca toti politrucii infractori.

+18 (18 voturi)
ilinca
13.05.2022, 18:28:36

era parte din afacerile clanului, avand trecute pe numele ei proprietati jefuite de progeniturile puscariase.

+17 (17 voturi)

Vezi toate comentariile (18)

Modifică Setările