articolul anterior articolul urmator

Manifestul lui Răzvan Ştefănescu, românul cu celebrul număr anti PSD: „Multe momente de însingurare am trăit departe de casă“

12
10 Aug 2018 10:07:26
Autor: Sinziana Ionescu
Răzvan Ştefănescu, oprit de Poliţie Sursa arhivă
Răzvan Ştefănescu, oprit de Poliţie Sursa arhivă

12 Comentarii

Anti-penali
10.08.2018, 10:26:32

Razvan ,nu numai ca ai fost intales ,dar foarte multi romani au fost solidari cu tine in actul de curaj pe care l-ai facut ! Eu cred ca ai mobilizat pe multi dinafara care inca mai ezitau sa vina la manifestatia de azi si maine ! Nu conteaza ce zice psd si alde conteaza ce facem noi ! Sa auzim de bine !

+4 (10 voturi)
Coco Cocos
10.08.2018, 11:07:39

acest sofer dovedeste clar un nivel inferior de educatie, cultura si respect. Daca dorea sa atraga atentia asupra lui si a optiunilor politice, putea alege o modalitate legala si decenta. Asta dovedeste inca o data ca exemplare ca el ne fac numai deservicii in lume...pacat, ar fi putut umbla cu placuta de inmatriculare respectiva legata de gat prin Gara de Nord, asa ar fi putut strange eventual si niste bani!

-5 (9 voturi)
cucu Cucubau
10.08.2018, 12:03:19

mai kaka kacosh...! trebuie sa fii batut/batuta in cap! Trebuie sa fii vreun savant cu o super educatie! Faci pate probabil din sistemul hotilor sau ai facut odata, iti plimbi basinile prin oras ca altceva nu mai ai de facut! Jignesti un simplu om care si-a exprimat nemultumirea....si sunt milioane cap de guma ce esti ca el! Fara el sau noi tu esti un ratat, un nimeni! Sper sa atarni tu in gara de nord cu partidul tau si toti talharii din cocina de capitala....ca voi ati facut-o mizera! Mi-e rusine mie de oameni ca tine...mi-e rusine ca mai sunt oameni ca tine! Dar ghici ceva? Timpul le va schimba pe toate....si voi veti disparea!

+4 (6 voturi)
Markus Roman
10.08.2018, 11:55:45

Eu mi-am pus numar anti USR: ,,*UTUSR". Intentionez sa-mi mai scot si altele: ,,3,14ZDAPNL" ,,*ULAPMP" Asa-i ca sunt niste numere personalizate foarte inteligente ca si acela cu ,,^UIEPSD"?

-3 (7 voturi)
Scorilo
10.08.2018, 11:59:54

Ref. la titlu...Este una din formele CELE MAI EVIDENTE in cazul PSIHOPATILOR si PARANOICILOR ... "O personalitatea paranoică se caracterizeaza printr-o gandire limitata (inflexibila,rigida),printr-o mare suspiciune fata de preopinent,orgoliu nemarginit,nefericire si,IN PRINCIPAL,MEGALOMANIE. Paranoicul are o mare stimă și admirație pentru sine. Nu are liniște, nu are încredere în nimeni, deci NU SIMTE PE NIMENI APROPIAT. Este singur. Este mereu în alertă și suferă din pricinile lui închipuite. SE CONSIDERA UN GENIU, UN EROU care trebuie sa lupte cu toți cei din jur, cu lumea întreagă. Vrea să fie atât de puternic încât nimeni să nu aibă nicio putere asupra sa. " Va zice ceva ? Luati urgent masuri !

-4 (6 voturi)