Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Mircea Băsescu: „Nu mă simt abandonat de către fratele meu“

0
28 Apr 2015 19:13:09
Autor: Mariana Iancu
Traian şi MIrcea Băsescu
Traian şi MIrcea Băsescu

Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte, a dezvăluit într-un interviu acordat România TV că vorbeşte des cu fratele său, fostul preşedintele Traian Băsescu, şi nu se simte abandonat de către acesta.

Mircea Băsescu a precizat că nu are interdicţie să vorbească cu membrii familiei sau cu fratele său, fostul preşedinte Traian Băsescu, având doar interdicţia de a nu lua legătura cu membrii familiei Bercea.
 
Întrebat dacă se simte abandonat de fratele său, a spus: „În niciun caz", a spus Mircea Băsescu.
 
Mircea Băsescu a mărturisit că vorbeşte des cu Traian Băsescu. „V-am spus că vorbesc destul de des. Întotdeauna am avut ce să vorbesc cu fratele meu", a precizat Mircea Băsescu.
 
Pe de altă parte, Mircea Băsescu a fost întrebat dacă regretă ceea ce s-a întâmplat în trecut şi dacă ar vrea să schimbe ceva având în vedere că a ajuns în arest preventiv şi, ulterior, în arest la domiciliu.
„În niciun caz nu regret că am botezat o ţigăncuşă, nu regret şi o voi face ori de câte ori voi fi solicitat să o fac", a răspuns Mircea Băsescu.
 
Mircea Băsescu a negat că a luat bani de la Bercea şi că a promis acele intervenţii. „Nu am primit bani de la Bercea, de la familia lui Bercea, nu am cerut niciodată bani de la ei şi nici nu aveam cum să vorbesc cu un judecător sau cu cineva de la ei de la Craiova. Nu cunosc pe nimeni în Craiova", a spus el în interviul acordat.
 
Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost trimişi în judecată pe 20 iunie 2014 de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, respectiv complicitate la trafic de influenţă. Ei sunt judecaţi în arest la domiciliu pentru că ar fi primit bani ca să intervină pentru scoaterea din închisoare a lui Bercea Mondial.

Vă mai recomandăm:
 
Cum s-a topit afacerea cu îngheţată a familiei Băsescu de la Constanţa. Ingredientul-minune al desertului: laptele natural
 

Mircea, călcâiul lui Traian. Şirul de probleme cu legea ale fratelui mai mic al preşedintelui Băsescu

Traian Băsescu reacţionează: Nu am primit bani şi bunuri de la Sandu Anghel

UPDATE Mircea Băsescu a fost reţinut. Bercea Mondial: Am plătit două milioane de euro pentru eliberarea mea, Kovesi a luat banii

VIDEO Doina Băsescu, prima declaraţie după arestarea lui Mircea Băsescu: „I-am trimis un mesaj soţiei preşedintelui prin care o rog să ne ierte“

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările