Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Nicolae Moga a fost numit preşedinte interimar al PSD Constanţa după demisia lui Radu Mazăre

0
30 Mar 2015 16:52:33
Autor: Adrian Boioglu
PSD Constanţa are un nou preşedinte.
PSD Constanţa are un nou preşedinte.

Organizaţia judeţeană a PSD Constanţa are un nou preşedinte la câteva zile după demisia lui Radu Mazăre. În funcţia rămasă vacantă a fost numit interimar senatorul Nicolae Moga. El va fi preşedintele PSD Constanţa până la organizarea de alegeri.

Viceprimarul Constanţei şi preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa, Decebal Făgădău, a anunţat astăzi numirea lui Nicolae Moga ca preşedinte al social-democraţilor constănţeni. Decizia a fost luată de către Biroul Permanent Naţional al PSD.

“Interimatul este asigurat de domnul senator Nicolae Moga. A fost o decizie a Biroului Permanent Naţional. Interimatul va dura până la organizarea de conferinţe judeţene, dare de seamă şi alegeri, iar în cadrul conferinţei orice e liber să candideze rezultatul va fi unul democratic”, a afirmat Decebal Făgădău.

Întrebat dacă doreşte să candideze pentru acest post, el a spus că în acest moment nu este interesat de funcţie. De asemenea, Făgădău a evitat să spună dacă va candida la alegerile din 2016 pentru funcţia de primar al municipiului Constanţa.

Nicolae Moga a demisionat pe data de 17 noiembrie 2014 din funcţia de vicepreşedinte al PSD Constanţa din cauza rezultatului înregistrat de organizaţie la alegerile prezidenţiale. Moga a fost coordonatorul acelei campanii. 

Pe data de 19 martie, Radu Mazăre a demisionat din funcţia de preşedinte al PSD Constanţa, urmând să rămâne un simplu membru. El a anunţat că va demisiona şi de la Primărie în următoarele săptămâni.

Mai citiţi şi:

Radu Mazăre şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte PSD Constanţa

Felix Stroe şi Nicolae Moga şi-au dat demisia din funcţiile de vicepreşedinţi ai PSD Constanţa

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările