Constanţa

articolul anterior articolul urmator

O nouă cursă specială a aterizat la Constanţa. O parte dintre pasageri vor fi duşi în spaţii de carantinare din Tulcea

1
25 Mar 2020 20:42:37
Autor: Mariana Iancu

Miercuri seară, în jurul orei 19.30, pe Aeroportul Internaţional "Mihail Kogălniceanu" Constanţa, a aterizat un nou avion din Italia.

Zborul face parte din transporturile umanitare organizate de Ministerul Afacerilor Externe. Aşa cum s-a întâmplat şi la precedentele aeronave, toţi pasagerii, în acest caz 187, parcurg paşii obligatorii din triajul epidemiologic.
 
Prefectul Constanţei George Niculescu a spus că „Pentru acest transport, ţin să-i mulţumesc personal colegului meu, Prefectul de Tulcea, dl. Alexandru-Cristian Iordan, care şi-a arătat sprijinul ferm pentru noi, în sensul că o parte dintre pasageri (100 la număr), vor fi duşi într-un centru de carantinare din Tulcea. Decizia a fost luată după consultări pe care le-am avut atât cu Prefectul de Tulcea, cât şi cu Ministrul de Interne, dl. Marcel Vela. Lupta împotriva COVID-19 este un test de unitate pentru noi toţi, iar prin faptul că am găsit sprijin la Tulcea, este o dovadă clară că, prin solidaritate, vom găsi mereu cele mai bune soluţii.
 
Ceilalţi 87 de români repatriaţi vor fi duşi la un centru de carantinare din judeţul Constanţa, acolo unde vor rămâne, sub paza jandarmilor constănţeni, pentru următoarele 14 zile“.
 

Pe aceeaşi temă:

Primarii de pe litoral, despre românii aduşi din Italia în carantină la malul mării: „Pe noi nu ne întreabă nimeni?”

Al treilea avion cu români din Italia va ateriza la Constanţa. Toţi vor fi duşi în carantină la Techirghiol

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

ovidiu preda
25.03.2020, 20:59:49

Alta sarja de infectati, votantii pnl si klaus