Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Peste 300 de locuri libere la specializările de marină din Constanța

0
20 Aug 2010 13:28:04
Autor: adevarul

Academia Navală Mircea cel Bătrân și Universitatea Maritimă Constanța încep cea de-a doua admitere pentru anul universitar 2010 - 2011.

Constanța: Medii de 10 la admiterea la facultățile de marină

La Academia Navală Mircea cel Bătrân, înscrierile sunt pe ultima sută de metri. Locurile sunt numai pentru Facultatea de Marină Civilă, admiterea făcându-se pe baza unui concurs de dosare. Înscrierile au loc până pe data de 22 august, în intervalul 9.00 – 14.00.

Sunt scoase la concurs 87 de locuri, din care: 5 locuri – Navigație și transport maritim fluvial, 11 locuri – Electromecanică navală, 19 – Electromecanică (forma de învățământ zi), 9 locuri – Electromecanică (IFR), Inginerie și management naval și portuar – 6 (forma de învățământ zi) și 37 – Inginerie și management naval și portuar (forma de învățământ IFR). 

La Universitatea Maritimă Constanța, cea de-a doua sesiune de admitere din acest an are loc în perioada 6 – 15 septembrie, iar locurile scoase la concurs sunt la forma de învățământ cu taxă. Admiterea constă în concurs de dosare la care singurul criteriu este media la examenul de bacalaureat.

La UMC, au mai rămas libere următoarele locuri: 90 locuri – Inginerie navală și navigație, specializarea Electromecanică (60 de locuri la forma de învățământ zi și 30 la FR); 45 de locuri – Inginerie și management, secializarea Inginerie economică în domeniul transporturilor; 80 de locuri – Inginerie electrică, specializarea electrotehnică (40 de locuri la forma de învățământ zi și 40 la FR); 40 de locuri – Ingineria mediului, specializarea Ingineria și protecția mediului în industrie; 40 – Inginerie electronică și telecomunicații, specializarea Tehnologii și sisteme de telecomunicații.

Taxa este de 2.600 de lei pe an la toate specializările la care se organizează admitere.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările