Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Petrecere privată, stricată de poliţiştii constănţeni. Au fost date amenzi de peste 20.000 de lei

1
29 Jan 2022 15:26:04
Autor: News.ro
FOTO: Arhiva Adevărul
FOTO: Arhiva Adevărul

O petrecere privată care s-a desfăşurat într-un restaurant din municipiul Constanţa a fost stricată de poliţiştii constănţeni, iar aceştia au dat amenzi în valoare de peste 20.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sâmbătă, în jurul orei 23.15,  poliţiştii Secţiei 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în interiorul unui restaurant din municipiul Constanţa este organizat un eveniment privat, fiind identificate 30 de persoane în interior.
 
„Totodată, a fost identificat administratorul societăţii comerciale, fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei, conform Legii 55/2020, pentru organizarea de evenimente private, contrar prevederilor legale, şi pentru nerespectarea programului de funcţionare.
 
De asemenea, operatorul economic a fost sancţionat cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 349/2002, întrucât în interior existau persoane care fumau, în spaţiu închis”, a transmis IPJ Constanţa
 
Cele 30 de persoane care au participat la petrecere au fost amendate în total cu 10.000 de lei, iar trei dintre acestea au mai primit o amendă de 300 de lei pentru că au fumat în interiorul localului. 
 
Tot pe data de 28 ianuarie, în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unui restaurant din staţiunea Mamaia este în desfăşurare o nuntă, la care participă mai multe persoane. Administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar evenimentul a fost sistat.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Mircinski Radunov
29.01.2022, 17:18:05

Cum au intrat milițienii in restaurant aveau mandat? Amenda se putea trimite și prin poșta iar petrecăreții își terminau măcar petrecerea și plăteau pe urma. Aici nu e violare de domiciliu?

-16 (16 voturi)
Modifică Setările