Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Pregătirile pentru spectacolul aviatic de pe litoral intră în linie dreaptă. Aeromania are loc de Ziua Americii, 4 iulie

0
10 Apr 2015 12:41:53
Autor: Adrian Boioglu
Air Bandits fac show la Aeroportul Tuzla
Air Bandits fac show la Aeroportul Tuzla

Show de zile mari la Aeroportul Tuzla pe 4 iulie 2015. Acrobaţiile din aer vor fi egalate doar de muzica rock de pe scena situată lângă hangar şi de expoziţia de aeronave.

Oraganizatorii show-ului, Regional Air Services, spun că Aeromania 2015 este un spectacol complex, care include acrobaţie aeriană, concerte, târg de aviaţie, expoziţie de aeronave, maşini de epocă şi motociclete şi multe altele.

Spectacolul de anul acesta va avea invitaţi pe măsură. Yakării Acrobaţi şi Jurgis Kairys – multiplul campion mondial de acrobaţie aviatică sunt în prima linie. Pilotul turc Ali Ozturk va zbura cu biplanul "Purple Violet", iar Lotul Naţional de Acrobaţie vine cu cinci aeronave. Şi Regional Air Services va avea în show flota de avioane şi elicoptere. 

Forţele Navale şi Statul Major al Forţelor Aeriene vor trimite la Tuzla MIG-urile 21 LanceR şi elicopterele IAR 330 Puma Naval. Un spectacol la fel de interesant va fi făcut de paraşutiştii coordonaţi de Adrian Constandache şi de alţi 7 paraşutişti de la Aeroclubul României. În acest an, vizitatorii vor vedea şi un balon cu aer cald. 

Simultan, pe scena aşezată în faţa zonei de evoluţie a aeronavelor, vor avea loc concertele lui Mihai Mărgineanu – fost elev al şcolii de pilotaj Regional Air Services şi ale unor trupe de prestigiu internaţional. Când se lasă seara pe Aeroportul Tuzla vin Air Bandits, avioanele care declanşează spectacolul pirotehnic. 

Publicul poate să viziteze expoziţia maşinilor de epocă de la Retromobil, motocicletele şi aeronavele aflate la sol. Vor exista, de asemenea, standuri cu atracţii pentru piloţi de la Flying Toys şi produse pentru profesionişti oferite de Pilotshop. Copiii nu se vor plicitisi pentru că vor avea un spaţiu de joacă supravegheat. 

Intrarea la Aeromania 2015 este gratuită, dar din acest an apar şi pachetele VIP oferite prin Eventim. Oricine e dispus să plătească între 50 şi 850 lei primeşte zboruri sau salturi cu paraşuta şi merge la Hangar Party. 

Vă mai recomandăm

FOTO VIDEO Cele mai frumoase imagini de la Aeromania, premiate de Aeroportul Tuzla. Spectacolul aviatic a impresionat publicul de pe litoral

Octogenară curajoasă pe litoral. O bătrânică sare cu paraşuta la Show-ul Aeromania

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările