Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Regulamentul de funcţionare şi organizare a cimitirelor musulmane, în dezbatere publică

0
20 Apr 2021 12:35:07
Autor: Călin Gavrilaş
Cimitir musulman - foto: Primăria Constanţa
Cimitir musulman - foto: Primăria Constanţa

Regulamentul este în dezbatere publică timp de 30 de zile. Cei interesaţi pot transmite Primăriei Constanţa sugestii, propuneri sau opinii.

Cimitirele musulmane din municipiul Constanţa vor avea un nou Regulament de organizare şi funcţionare. Acesta a fost postat în dezbatere publică pentru următoarele 30 de zile.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 20.04.2021 pentru o perioadă de 30 zile lucrătoare la sediul Direcţiei Gestionare Servicii Publice, str. Mihăileanu nr.10 sau pe site-ul oficial la adresa www.primăria-constanţa.ro, la secţiunea “De interes public - Transparenţă decizională”.

„În temeiul prevederilor art. 7, alin. (4) din Legea nr. 52/2003 republicată, cu modificările şi completările ulterioare, privind transparenţa decizională în administraţia publică, până la data de 30.04.2021, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice”, spun reprezentanţii primăriei.

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris, prin poştă, la sediul Direcţiei Gestionare Servicii Publice, str. Mihăileanu nr.1o sau prin email, la adresa: servicii.publice@primaria-constanta.ro

Materialele transmise vor purta menţiunea: „Recomandare la proiectul privind aprobarea Regulamentului de organizarea şi funcţionarea a cimitirelor musulmane de pe raza municipiului Constanţa.”

Citeşte şi:

Prefectura Constanţa sprijină vaccinarea angajaţilor din turism. „Vom avea staţiuni mai sigure”

Cum a ajuns România groapa de gunoi a Europei. „Scotocim prin deşeurile altora”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările