Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Scandal în Târgul de Crăciun din Constanţa, după ce mai multe persoane au vrut să forţeze intrarea. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor

10
3 Dec 2021 18:59:42
Autor: News.ro
FOTO Primăria Constanţa
FOTO Primăria Constanţa

Un scandal a avut loc, vineri seară, în Târgul de Crăciun din municipiul Constanţa, după ce mai multe persoane au încercat să forţeze accesul în interior, deşi nu aveau certificatul verde, care le-ar fi permis să intre, jandarmii intervenind şi reuşind să restabilească ordinea.

Primăria Constanţa a transmis printr-un comunicat de presă, că oamenii respectivi au fortaţ gardurile montate de autorităţi pentru a pătrunde la Târgul de Crăciun.

“Un grup restrâns de bărbaţi şi femei a provocat în urma cu câteva momente un scandal teribil în parcul Arheologic din Constanţa. Oamenii nu au ţinut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun şi au forţat gardurile montate de autorităţi, au dărâmat o parte dintre ele şi s-au încăierat cu forţele de ordine. Nu au ţinut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Crăciun fără a avea certificatul verde. Nu i-au împiedicat nici privirile speriate ale copiilor prezenţi în parc şi nici lacrimile acestora. În timp ce ei provocau acest circ şi forţau gardurile, constănţenii responsabili aşteptau în ordine să intre în parc”, a anunţat Primăria Constanţa.

Sursa citată menţionează că jandarmii au intervenit şi au reuşit să restabilească ordinea.

Primăria Constanţa organizează Târgul de Crăciun în perioada 1 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022, în Parcul Arheologic din centrul oraşului.

Accesul se va face în baza Certificatului Digital European şi este permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei şi persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2.

Sunt exceptaţi copiii cu vârsta mai mică de 12 ani, însoţiţi de un adult, dar care se afla într-una dintre situaţiile respective.

Municipalitatea a precizat că nu este permis accesul cu un Certificat Digital Electronic emis în baza unui test.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Ilie de la sculărie™
3.12.2021, 19:14:30

Balauri dintr-o etnie discriminata pentru palatele cu turnulete?

+8 (16 voturi)
The Impaler
3.12.2021, 20:20:47

Ce pretentii poti sa ai intr-un oras in care si-a facut de cap mafia lui Mazare pene in c.r?

+10 (16 voturi)
leuldinpanjshir99
3.12.2021, 20:33:05

Astia sunt dintr-aia care-l au drept guru pe Make Shpagoveanu .....

+1 (7 voturi)
Fahrenheit 451
3.12.2021, 20:42:56

https://www.youtube.com/watch?v=QawFI2MVhAQ

-9 (9 voturi)
mihai tanase
3.12.2021, 21:00:32

"... Un scandal a avut loc, vineri seară, în Târgul de Crăciun din MUNICIPIUL Constanţa..." La ce foloseste forma de organizare administrativa a Constantei într-o stire despre târgul de craciun ?

-2 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările