Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa şi-a creat pagină de Facebook

0
14 Jan 2015 12:08:18
Autor: Mariana Iancu

Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa şi-a deschis miercuri, 14 ianuarie 2015, o pagină de Facebook.

Prin intermediul paginii de Facebook,  constănţenii vor fi informaţi cu privire la proiectele şi campaniile demarate, termenele scadente şi modalităţile de plată ale impozitelor şi taxelor locale, precum şi comunicatele de presă transmise.

Pagina poate fi accesată prin intermediul link-ului https://www.facebook.com/spitct.ro sau căutând în conţinutul site-ului Facebook: “Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa”.

Constănţenii vor primi până pe data de 15 ianuarie 2015 înştiinţările de plată cu privire la impozitele şi taxele locale aferente anului 2015.

De asemenea, până pe data de 20 ianuarie 2015, aproximativ 25.000 de înştiinţări de plată vor primi cei care au restanţe la plata taxei de habitat.

Din totalul de aproximativ 175.000 de înşiinţări de plată emise pentru persoanele fizice, 69% au fost tipărite pe hârtie de culoare albă pentru cei care au de achitat doar obligaţiile pentru anul 2015 şi 31% pe hârtie de culoare roz pentru cei care au de achitat şi obligaţiile restante aflate în procedură de executare silită precum şi accesoriile acestora, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Vă mai recomandăm:

Imagini în timp real de la ghişeele Serviciului de Impozite şi Taxe


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările