Constanţa

articolul anterior articolul urmator

UPDATE VIDEO Simona Halep s-a întors acasă cu trofeul de la Wimbledon. „Constanţa va rămâne oraşul meu de suflet”

1
20 Jul 2019 07:58:27
Autor: Călin Gavrilaş
Campioana s-a întos la Constanţa FOTO Călin Gavrilaş
Campioana s-a întos la Constanţa FOTO Călin Gavrilaş

Simona Halep a ajuns sâmbătă, 20 iulie, în oraşul natal. Ea îşi prezintă trofeul cucerit la Wimbledon la bordul unui autobuz etajat, apoi în Piaţa Ovidiu.

UPDATE ora 18.00 Simona Halep le-a mulţumit miilor de constănţeni prezenţi în Piaţa Ovidiu. Alături de ea, pe scenă au fost părinţii, directorul liceului absolvit de Simona Halep, dar şi primii săi antrenori de tenis.

„Nu sunt cuvinte să vă mulţumesc. Este o zi specială pentru mine şi sunt foarte emoţionată. Am muncit vreo 20 şi ceva de ani pentru acest trofeu. Drumul nu a fost uşor până aici, sunt multe persoane cărora vreau să le mulţumesc. Vreau să încep cu familia mea care m-a susţinut mereu. Vreau să le mulţumesc antrenorilor mei, aici am crescut, aici am învăţat să joc tenis şi ce înseamnă să fii un jucător de tenis. Fiecare dintre ei au pus o cărămidă importantă în cariera mea.
 
Vin cu drag în Constanţa. Va râmâne oraşul meu de suflet. Avem un oraş deosebit. Trebuie să fim buni şi să împărţim bunătatea cu cei din jurul nostru.”
 
UPDATE ora 16.35 La Sala Sporturilor din Constanţa , sute de persoane s-au adunat să o întâmpine pe Simona Halep în clipa în care se va urca în autobuzul supraetajat. de aici, Simona se va îndrepta spre Piaţa Ovidiu, unde este aşteptată deja de câteva mii de oameni. 
 
Simona Halep este prima româncă din istorie care a câştigat Grand Slam-ul din capitala Angliei, după ce a învins-o în finală, 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams.
 
 
Sâmbătă, 20 iulie, Simona se întoarce în oraşul natal unde va prezenta trofeul.
 
„La ora 17.00 voi fi în piaţa Ovidiu din Constanţa pentru a vă prezenta Trofeul cucerit la Wimbledon. Vă aştept cu drag”, a scris Simona Halep pe contul său de Facebook.
 
Programul evenimentului: 
 
Ora 17:00 - Sala Sporturilor - Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon la bordul unui autobuz etajat pe traseul bulevardul Tomis - Termele Romane - Regina Elisabeta -Piaţa Ovidiu;
 
Ora 17:00 - Piaţa Ovidiu - Concert Ştefan Ştiucă & The Mob;
 
Ora 17:30 - Simona Halep urcă pe scenă unde va avea parte de multe surprize.
 
Restricţii de circulaţie:
 

Prima parte a evenimentului se va desfăşura la bordul unui autobuz etajat pe traseul bulevardul Tomis – strada Termele Romane - bulevardul Regina Elisabeta - Piaţa Ovidiu.

Astfel, sâmbătă, 20 iulie, între orele 08:00 – 17:00, se vor lua măsuri de restricţionare a accesului în parcarea din faţa Sălii Sporturilor din Constanţa.
 
De asemenea, în intervalul orar 16:00 – 18:00, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată după cum urmează:
  • pe bulevardul Tomis, începând cu zona „Capitol”, pe sensul de deplasare spre intersecţia cu strada Traian ( zona „Lupoaică”) şi pe strada Traian până la intersecţia cu strada Termele Romane (sensul giratoriu din acea zonă);
  • pe strada Traian – intrarea spre piaţa Ovidiu.
 
Pe aceeaşi temă:
 
Constanţa îşi sărbătoreşte campioana. Simona Halep prezintă trofeul la bordul unui autobuz supraetajat
 
Gică Hagi, la picioarele Simonei Halep. Ce mesaj i-a transmis fostul fotbalist noii campioane de la Wimbledon
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Galeriu Crestinu
20.07.2019, 20:59:20

BRAVO SIMONA - meriti trofeul pe deplin !

+1 (1 vot)