Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Trei secţii ale Spitalului din Mangalia au fost închise temporar. Cadrele medicale s-au infectat cu SARS-CoV-2

1
14 Jan 2022 08:32:25
Autor: Călin Gavrilaş
Maternitatea din Mangalia foto: Primăria Mangalia
Maternitatea din Mangalia foto: Primăria Mangalia

Trei secţii ale Spitalului Municipal Mangalia au fost închise deoarece 19 angajaţi au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19.

Mai multe secţii din cadrul Spitalului Municipal Mangalia au fost închise în urmă cu două zile după ce angajaţi ai unităţii medicale au fost testaţi pozitiv la infecţia cu coronavirus.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei medicale este vorba de un număr de 19 angajaţi din cadrul Secţiilor: Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie.

„Conform procedurilor legale în astfel de situaţii, am luat toate măsurile sanitare care se impun, astfel că secţiile Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie şi Pediatrie au fost temporar închise, timp de 7 zile, iar internările direcţionate către cele mai apropiate unităţi medicale. Camera de gardă de la Pediatrie rămâne în continuare deschisă, doar pentru urgenţe, în cadrul Pavilionului A”, a declarat managerul spitalului, Alina Dan.

Tot ea precizează că a fost înştiinţată conducerea DSP Constanţa, cea de la Ambulanţă, precum şi cea a spitalelor din apropierea Mangaliei, în eventualitatea în care vor fi pacienţi care vor avea nevoie de internare pe secţiile respective. Imediat ce situaţia va permite redeschiderea secţiilor, reprezentanţii spitalului vor informa, în timp util. 

Vă recomandăm şi: 

Cum se transformă Eforie Sud, staţiunea rămasă cenuşăreasa litoralului. „Vrem să-i redăm farmecul de altădată“

Hotelurile-ruină din sudul litoralului vor fi supraimpozitate cu până la 500%. Ce sume se vor plăti

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

constantin rebegea
14.01.2022, 09:24:05

Impotenta lui Rafila. De asta trebuie sa ne temem. Spitalele devin nefunctionale din lipsa de personal. Iar cei care mai intra in spital prind virusul urgent. Unii or sa moara. De ce? Savantul Rafila este la butoaane

Modifică Setările