Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Unde va avea loc primul mare miting USR PLUS din campania prezidenţială

2
23 Aug 2019 17:16:34
Autor: Sinziana Ionescu
Dan Barna şi Dacian Cioloş, liderii Alianţei USR PLUS Sursa Facebook Dan Barna
Dan Barna şi Dacian Cioloş, liderii Alianţei USR PLUS Sursa Facebook Dan Barna

Primul mare miting al Alianţei USR PLUS din campania pentru alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie va fi ţinut într-un oraş în care formaţiunea politică a câştigat alegerile europarlamentare.

Alianţa USR PLUS va avea la Constanţa, în 27 august, primul mare miting din campania pentru alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie 2019. 

Adunarea se face în Parcul Primăriei din Constanţa, pe esplanada din faţa Monumentului Victoriei, marţi, 27 august, la ora 18.00.

Dan Barna, candidatul USR PLUS la Preşedinţia României, va fi la Constanţa cu Dacian Cioloş.

„Împreună cu noi vor fi şi prietenii de la Omul Cu Şobolani“, spun usr-iştii.

Dan Barna va merge până la 18 septembrie în mai multe oraşe din ţară, împreună cu colegii din USR şi PLUS, pentru a strânge cele 200.000 de semnături necesare înscrierii candidaturii pentru Preşedinţia României.

„Vino alături de noi la primul mare miting al Alianţei USR PLUS din campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidenţiale!

Iată 3 motive să vii marţi alături de noi:

- România are nevoie de un preşedinte full-time, care nu dispare şi nu tace atunci când trebuie să ia decizii. Dan Barna va fi un astfel de preşedinte. Vino marţi să afli care este viziunea lui Dan pentru viitorul României.
- Cu Dan Barna Preşedinte, Alianţa USR PLUS va avea toate şansele să formeze viitorul guvern. Dacian Cioloş, propunerea de prim-ministru a Alianţei, va vorbi marţi despre priorităţile de guvernare ale Alianţei.
- Alianţa USR PLUS a câştigat alegerile din mai la Constanţa. Vino să-i cunoşti pe Stelian, Ovidiu, Remus, Lucian şi pe toţi colegii noştri din USR şi PLUS Constanţa, oamenii care au reuşit să construiască la Constanţa o alternativă puternică pentru viitorul municipiului şi al judeţului“, spun usr-iştii. 

Pe aceeaşi temă: 

Dan Barna: În procesul de selecţie a candidaţilor nu vom avea niciun fel de toleranţă faţă de niciun fel de colaborare cu Securitatea 

Barna: Eu vreau să cred că, dacă eu aş fi fost preşedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat. Statul român este pe o traiectorie de faliment funcţional

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

LochRoagPM
23.08.2019, 19:33:03

Cum să nu-l votezi pe borno b achi?! Are discurs articulat, pliant şi aplicat pe realitățile cotidiene,are viziune de om dă stat nu dă politician codlea care a mirosit bratul dintre inutilul actului şî vei. borno b achi preşedinte cu ce oloş premier ,nu că predici brătienilor din podelei...

-1 (1 vot)
LochRoagPM
23.08.2019, 19:35:34

***politician coldean care a mirosit blatul dintre inutilul statului şî veo