Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Vergil Chiţac: „Oraşul a rămas mult în urmă. Fără sprijin guvernamental, Constanţa va rămâne izolată“

8
27 Jul 2021 08:38:10
Autor: Mariana Iancu
Constanţa FOTO Claboo Media
Constanţa FOTO Claboo Media

Primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a afirmat că municipiul are nevoie de sprijin guvernamental susţinut, precizând că acesta a rămas mult în urmă, iar aici conceptul de gratuitate a intrat prea mult în mentalul colectiv, "stimulat vulgar şi de practici şi politici populiste ale vechii administraţii PSD-iste".

"Municipalitatea Constanţa, comunitatea Constanţa are nevoie de sprijin guvernamental susţinut. Oraşul a rămas foarte mult în urmă, comparativ cu marile municipii, conceptul de gratuitate în Constanţa, din păcate, a intrat prea mult în mentalul colectiv, evident, stimulat vulgar şi de practici şi politici populiste ale vechii administraţii PSD-iste. Este nevoie de un efort de recuperare imens, dar şi intens. Avem nevoie de investiţii şi sprijin constant guvernamental”, a declarat Vergil Chiţac, luni, în cadrul conferinţei de alegeri de la organizaţia judeţeană PNL Constanţa. 
 
 El a precizat că municipiul Constanţa are nevoie de un spital, de un stadion, de schimbarea integrală a sistemului de termoficare. Edilul a spus că, fără acest sprijin, Constanţa va rămâne izolată, iar costul politic se va simţi şi pe plan local, dar şi la Bucureşti. 
 
 "Constanţa are nevoie de multe, multe sunt în sarcina noastră a administraţiei locale şi le vom face, pentru altele e nevoie de sprijin guvernamental. Fără acest sprijin Constanţa va rămâne izolată, iar costul politic se va simţi şi la Constanţa, dar şi la Bucureşti. Sunt mai mult decât convins că vom avea un sprijin guvernamental şi un sprijin personal din partea premierului Florin Cîţu. Judeţul Constanţa va ieşi din blestemul veşnicei periferii doar dacă municipiul său vital va atrage investiţii şi se va dezvolta exponenţial”, a susţinut Chiţac, citat de news.ro. 
 
Vă mai recomandăm:
 
 
Cum a ajuns Constanţa un banal oraş de  provincie: „Peisajul stradal este groaznic, cu aspect de bazar, iar nordul staţiunii Mamaia arată ca un ghetou“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

Utilizator Adevărul
27.07.2021, 09:28:42

Comentariu considerat abuziv.

ovidiu preda
27.07.2021, 09:31:10

Daca nici un oras bogat nu se descurca fara sprijin, ce treaba am eu sau guvernul cu termoficarea din constanta ba??....

-5 (9 voturi)
ovidiu preda
27.07.2021, 09:32:36

Mentalitate de pomanagiu, de lucrator la stat, de sinecurist "liberal"

-7 (11 voturi)
geek-a-contra
27.07.2021, 09:47:05

si zi-i asa, bey beeeeep... constanta, cu cel mai mare port din Ro si unul dintre cele mai mari din evropa, cu santierele navale, cu turism, cu rafinaria de la o aruncatura de batz, autostrada... ar trebui sa primeasca ajutor guvernamental fin'ca "...are nevoie de un spital, de un stadion, de schimbarea integrală a sistemului de termoficare."? da 'orasele de genul vaslui, piatra neamt, botosani, si altele din "zonele dezavantajate", care nu se pot dezvolta fiindca nu au cai de acces corespunzatoare ca sa iasa la lume, nu au nici alea spitale si nici sisteme de termoficare, etc, ce ar trebui sa faca? sa moara fiindca dom' vErgilica chitzac a ajuns la concluzia ca-i sta bine in pozitia "cu mina intinsa" la pomana guvernamentala? da' fie.. uite, ca sa te scot din greu, sint dispus sa-ti donez 1 leu. contributie privata la propasirea constantei cele napastuite... posteaza numarul de cont al municipalitatii ca sa stiu unde sa fac transferul.

+2 (2 voturi)
geek-a-contra
27.07.2021, 09:48:48

p.s. poate ar fi mai bine sa nu pui si adresa de primire a coletelor. riscant! mai stii ce donatii odorizante primesti...

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările