Constanţa

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Constanţa a sărbătorit Centenarul alături de nume mari: Veta Biriş şi Dinu Iancu Sălăjanu, acompaniaţi de Orchestra Simfonică Bucureşti

1
26 Aug 2018 11:10:17
Autor: Mariana Iancu
Centenarul, la Constanţa FOTO Mariana Iancu
Centenarul, la Constanţa FOTO Mariana Iancu

Piaţa Ovidiu a fost plină sâmbătă seara de constănţeni şi turişti care au venit să serbeze împreună Centenarul prin muzică, dans şi momente artistice.

Spectacolul-eveniment „Sub semnul Centenarului” a strâns laolaltă mari nume ale cântecului popular, violonişti, dansatori populari şi balerini. 
 
De departe, Veta Biriş, Aneta Stan şi Dinu Iancu Sălăjanu au fost aplaudaţi minute în şir de spectatori, care au cântat alături de ei „Treceţi batalioane române Carpaţii“, „Aşa-i românul“, „Noi suntem români“.
 
Invitatul special al serii a fost violonistul Gabriel Croitoru, care a adus la malul mării celebra vioară a lui George Enescu. 
 
Pe timpul spectacolului, clădirea Muzeului de Istorie şi Arheologie Constanţa a fost luminată în culorile tricolorului, iar proiecţiile au continuat cu imagini de pe front sau naţionale. Spectacolul s-a terminat târziu, în noapte, cu un impresionant foc de artificii.
 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Galeriu Crestinu
26.08.2018, 19:10:26

CENTENAR TRIST fara penalul primar de Madagascar......fugit cu banii in "exilul trist romanesc"....asa departe de tara....