Constanţa

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Dezastrul descoperit de autorităţi pe plaja „sălbatică” de la Tuzla. „Haznale săpate lângă izvoarele de apă”

8
11 Jul 2020 09:59:54
Autor: Călin Gavrilaş
Plaja Tuzla FOTO CJPC
Plaja Tuzla FOTO CJPC

Mai multe controale făcute de autorităţi, sub coordonarea Prefecturii Constanţa, au scos la iveală un „adevărat dezastru” pe plaja de la Tuzla.

Conform celor de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC), instituţie care a participat la aceste controale, au fost constatate mai multe abateri grave în zona plajei.

„Au fost depistate locaţii insalubre, multe construcţii ilegale, cu destinaţia de alimentaţie publică, haznale săpate lângă izvoarele de apa “potabila”, cazări încropite printre gunoaie şi pentru toate acestea primăria oferă “CERTIFICAT DE OPORTUNITATE”, transformâdu-i pe ilegali comercianţi, în oportunişti!”, spune Horia Constantinescu, şeful CJPC Constanţa.

La acţiune au participat şi jandarmi, poliţişti, inspectori ai Gărzii de Mediu şi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii.

După ultimul control desfăşurat, primăria Tuzla a decis să transmită tuturor deţinătorilor de construcţii de pe plajă o adresă prin care le cere să dezafecteze zona.

VIDEO: CJPC Constanţa

“Către toţi deţinătorii de construcţii cu activitate de cazare, cu activitate de alimentaţie publică, de campare în corturi şi rulote, spaţii improvizate de construcţie, case de vacanţă.

Urmare a controalelor efectuate de către instituţiile abilitate ale statului în zona de plajă, faleza, zona verde de pe raza unităţii administrativ teritoriale Tuzla, vă somăm, conform legislaţiei în vigoare începând de vineri, 10.07.2020 să încetaţi orice activitate comercială în termen de 48 de ore. Să eliberaţi zona astfel încât toate construcţiile sau orice fel de improvizare să fie ridicate sau demolate de către dumneavoastră, în caz contrar UAT Tuzla sub coordonarea şi în deplina colaborare cou celelalte instituţii ale statului va proceda începând cu data de 13.07.2020 orele 8:00 la eliberarea zonei de plajă şi faleză, urmând să suportaţi consecinţele activităţii de demolare şi aducerea terenului în forma iniţială”, se arată în adresa primăriei.

Citeşte şi:

Spectacol cu DJ pe plaja din Tuzla. Jandarmii au împărţit amenzi

FOTO Unde se află ultima plajă virgină din România. Imagini care-ţi taie răsuflarea din locul cu nisip alb şi scoici gigant


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

Bibi Loi
11.07.2020, 10:59:47

Care-i problema? O sa mai evoluam cativa ani buni si poate, cu multe eforturi, vom ajunge la nivelul Africii, daca Africa nu se mai dezvolta.

+3 (3 voturi)
Popescu Virgilius
11.07.2020, 13:57:13

Cei ce traiesc in tara asta de mai mult timp inteleg corect articolul : Un smecher de la prefectura Constanta a pus ochii pe plaja Tuzla si incearca sa-i alunge pe micii comercianti locali .Nu zic ca nu e posibil sa gasesca nereguli acolo , dar daca n-ar fi fost vreun interes la mijloc, nu i-ar fi pasat nimanui nici de mama mizeriei.

-3 (5 voturi)
Un cititor
11.07.2020, 22:00:50

Comentariu considerat abuziv.

Un cititor
11.07.2020, 22:05:03

Mizeria din toata Romania, super revolta omului normal la cap, si cat de cat civilizat !!! Suntem obligati sa suportam nesimtirea, sa ne dezumanizam plimbandu-ne printre gunoaie si rahati la propriu !!!

+1 (1 vot)
Un cititor
11.07.2020, 22:07:10

...si nu as spune: ....din cauza celor care produc mizeria pe spatiul public, ci din cauza nespalatilor care ne conduc !!! Nu o vad !!! Nu iau masuri !!!

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (8)