Constanţa

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Flashmob pentru Mădălina Manole. Artiştii au cântat şlagărul „Fată dragă“ pe Aeroportul Otopeni. Iniţiator a fost Daniel, prietenul ei din Medgidia

0
29 Jun 2017 16:10:51
Autor: Sinziana Ionescu
Flashmob pentru Mădălina Manole pe Aeroportul Otopeni Sursa Facebook Daniel Gheorghe
Flashmob pentru Mădălina Manole pe Aeroportul Otopeni Sursa Facebook Daniel Gheorghe

Un flashmob dedicat Mădălinei Manole la care au participat solişti îndrăgiţi a fost organizat joi, 29 iunie, chiar pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti-Otopeni. Ideea a aparţinut lui Daniel Gheorghe, fanul nr. 1 al cântăreţei care s-a născut şi a ales să moară în ziua de 14 iulie. Anul acesta se împlinesc 7 ani de la dispariţia ei.

Cel mai mare fan al Mădălinei Manole şi prieten apropiat al artistei, Daniel Gheorghe din Medgidia, a anunţat evenimentul pe Facebook: 

„Mădălina, fată dragă, de tine ne e dor!

Anul acesta se împlinesc 7 ani de la dispariţia artistei Mădălina Manole.

Împreună cu o echipă formată din artişti consacraţi, colegi de scenă ai regretatei artiste, am iniţiat un proiect prin realizarea unui flashmob pentru a cinsti memoria celei care reprezintă pentru România, fata dragă a muzicii uşoare româneşti. 

De-a lungul anilor, Mădălina Manole în calitate de controlor de trafic auxiliar în cadrul aeroportului, în perioada anilor 1990 şi-a pus amprenta în cartea de vizită a aeroportului, dând dovadă de profesionalism, prin muncă, dăruire şi respect.

Acesta este un criteriu care a contribuit la alegerea locaţiei, dar şi faptul că ultima perioadă a vieţii, omul Mădălina Manole şi-a petrecut-o ca cetăţean al oraşului Otopeni.

Artiştii vor interpreta o piesă din repertoriul Mădălinei.

Filmarea evenimentului se realizează cu sprijinul Televiziunii Române.

Au răspuns afirmativ următorii artişti: Nico, Pepe, Silvia Dumitrescu, Adrian Enache, Cornel Ilie de la Vunk, Sanda Ladoşi, Lora, Adi Stoicoviciu, Carmen Trandafir, Oana Sârbu, Aurel Moga, Romeo Zaharia, Kamara.

Se vor alătura iniţiativei noastre şi alte personalităţi din lumea muzicală, culturală, oameni de televiziune, dar şi oamenii prezenţi în terminal.

Cu deosebită stimă şi consideraţie,

Daniel GHEORGHE“ 

După terminarea evenimentului care a avut loc în incinta Aeroportului Internaţional Henri Coandă-Otopeni, zona publică, Terminalul Plecări, Daniel Gheorghe a mulţumit participanţilor mărturisind că se simte onorat şi copleşit de emoţii. Artiştii au cântat celebra piesă „Fată dragă“ compusă de Şerban Georgescu.  

„Toată stima celor care au răspuns afirmativ acestui flashmob in memoria Mădălinei Manole! 

Vă mulţumesc, Compania Naţionala Aeroporturi Bucureşti, Nico Matei, Matei Nicoleta, Sanda Ladosi, Carmen TrandafirAdrian EnacheSilvia Dumitrescu OchescuAurel Moga, Romeo Zaharia, Kamara, Ansamblul Artistic de Copii Andantino, Meloritm, tuturor profesorilor de canto, Roxana StoicaLiliana Dinu, Iordache Loredana TVR, Delia Nicola TVR, Carmen Movileanu TVR, Adi Stoicoviciu, Marius Florin Vaduva, Talisman Music, echipa tehnică. 

Toate gândurile se îndreaptă către Mădălina...“, a transmis Daniel Gheorghe, care merge regulat la mormântul Mădălinei. 

El va fi prezent acolo şi în preajma zilei de 14 iulie, în care Mădălina este aniversată şi comemorată. 

Mădălina Manole s-a născut la 14 iulie 1967 şi a murit la 14 iulie 2010, în casa sa din Otopeni, sinucigându-se în urma unei depresii grave. Ea a îngurgitat Furadan, o substanţă chimică folosită la eliminarea dăunătorilor din agricultură, interzisă spre folosire. 

Imagini din acest flashmob vor fi difuzate în seara de joi, 29 iunie, la ora 18.30, pe TVR1. 

Pe aceeaşi temă: 

Scrisoare către Mădălina Manole, de la fanul ei cel mai mare: „Aş vrea să ştiu cum eşti, ce simţi“

Scrisoarea emoţionantă a celui mai mare fan al Mădălinei Manole, la 5 ani de la moartea artistei: „Vreau să ştii că nu te-am uitat şi că mi-e dor!“

FOTO Fanii Mădălinei Manole au venit de Paşte la mormântul artistei din Ploieşti

 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările