Constanţa

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Cum se fură un iPhone 5 în 10 minute, pe litoral. Înregistrarea video cu subtilizarea telefonului, postată pe Youtube. Recompensă - un iPhone 5

3
9 Aug 2013 19:46:51
Autor: Sinziana Ionescu
Înregistrarea video îl arată clar pe hoţul de iPhone 5 FOTO captură video
Înregistrarea video îl arată clar pe hoţul de iPhone 5 FOTO captură video

S-a întâmplat la mare, pe o terasă de pe plaja Năvodari. În dimineaţa de 30 iulie, la terasa El Comandante, un tânăr a rămas fără telefonul ultraperformant iPhone5, pe care îl lăsase pe bar, la vedere, la încărcat. Acum, el oferă recompensă un iPhone nou-nouţ pentru a-şi recupera telefonul, iar cel care îl identifică pe hoţ este invitatul casei la o noapte de distracţie cât poate să ducă.

Codrin, un tânăr din Bucureşti, a venit să petreacă seara de 29 iulie de la prietenii săi de la El Comandante din Năvodari. Terasa este situată pe plajă, în nordul sălbatic al staţiunii Mamaia şi adună seară de seară o mulţime de clienţi dornici să asculte muzică veche, în briza mării.

La ora 4 dimineaţa a zilei de 30 iulie, Codrin şi-a lăsat telefonul la încărcat pe bar. Prins de discuţia cu prietenii, a neglijat preţ de 10 minute clientul care stătea în stânga lui. Acesta tocmai îi admirase telefonul de ultimă generaţie, spunându-i cât de mult îşi doreşte şi el un asemenea accesoriu.

Camera de supraveghere video montată deasupra barului surprinde exact toată scena în care hoţul, îmbrăcat în tricou alb inscripţionat, reuşeşte să pună mâna pe telefonul aflat la încărcat.

Întâi maschează iPhone-ul cu berile comandate, apoi îl trage uşor cu cotul spre el, apoi îl pune în faţa sa, se joacă la un moment dat cu el, în timp ce-şi continuă aparent relaxat discuţia cu amicul din stânga sa.

Hoţul priveşte spre camera video, fiind conştient că mişcările sale vor fi înregistrate. Dar tentaţia unui iPhone era prea mare. Îl ia în mâna dreaptă şi se ridică de la bar. Îşi plătise consumaţia de când o comandase şi a plecat, împreună cu grupul său de prieteni, cu un suvenir de mare preţ. Totul, în numai 10 minute.

Păgubitul a creat un cont de gmail intitulat iphone5furat şi a postat pe Youtube înregistrarea furtului: „Cum se fură un iPhone 5 în 10 minute“. Filmuleţul are peste 13.000 vizualizări şi zeci de comentarii. În imagini, figura hoţului poate fi văzută foarte clar.

Ca să sporească şansele de recuperare a telefonului, Codrin oferă recompensă tot un telefon iPhone5, iar terasa El Comandante va face cinste găsitorului cu o seară de distracţie, în care va primi shot-uri gratis.

„Nu a fost încă anunţată Poliţia, pentru că am vrut să vedem întâi reacţia. Ne-am gândit că poate totuşi îl aduce singur înapoi, ştiind că a fost filmat. Nu era un client fidel, nu-l mai văzusem pe la noi. A venit împreună cu un grup şi a dispărut la câteva minute după ce s-a ridicat de la bar. De prins, sigur va fi prins“, spune Cezar Floroiu, PR-ul de la El Comandante.

Lumea este rugată să distribuie înregistrarea video postată şi pe Facebook, astfel încât hoţul să fie recunoscut. Informaţiile sunt primite fie pe contul lui Codrin iphone5furat@gmail.com, fie pe contul de Facebook al terasei El Comandante.  

Apelul El Comandante

COMANDANTI, prietenului nostru i s-a furat telefonul!

Dati SHARE sa-l vada toata lumea pe furacios si ajutati-ne sa-l prindem pentru ca astfel de indivizi nu au ce cauta in randurile noastre!

Daca il recunoasteti pe tanarul pungas lasati-ne un mesaj pe El Comandante Navodari sau trimiteti un email pe adresa iphone5furat@gmail.com

Recompensa: un iPhone 5 :) (oferit de prietenul nostru) si SHOT-uri cat poti duce (din partea Comandantului)!

Vă mai recomandăm

Distracţie pe litoral, din zori până în zori. Ce poţi face la mare în acest weekend. Dar ce nu poţi face?

FOTO Elena Udrea, în vacanţă la mare: „Cel mai frumos răsărit îl vezi pe litoralul românesc“

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Gasz Karoly
9.08.2013, 21:09:25

si eu imi doresc un iphone dar nas fura unul niciodata!rusineee!

Levente Hajdo
10.08.2013, 00:01:04

http://youtu.be/tj7al6MXu7U

dan drugas
10.08.2013, 05:27:39

Daca are serviciul "find my iphone"activ il gaseste

Modifică Setările