Constanţa

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Omul de afaceri mort în Munţii Buzăului, condus pe ultimul drum la Constanţa. Corina Martin: „Drum bun, fratele meu!“

4
19 May 2019 10:15:32
Autor: Sinziana Ionescu
Ultima fotografie a lui Liviu Emil Bucăţică, la scara avionului cu care a decolat Sursa Facebook LEB
Ultima fotografie a lui Liviu Emil Bucăţică, la scara avionului cu care a decolat Sursa Facebook LEB

Liviu Emil Bucăţică, omul de afaceri care a murit în accidentul aviatic din Munţii Buzăului, este înmormântat la Constanţa, în oraşul său natal. Bucăţică este fratele Corinei Martin, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România - FAPT.

Liviu Emil Bucăţică (50 ani) este înmormântat duminică, 19 mai, la Cimitirul Central din Constanţa. Sora sa, Corina Martin, a făcut următorul anunţ şi rugăminte către cei care vor să le fie alături:
 
„Îl vom însoţi duminică pe fratele meu, Liviu Emil Bucăţică, spre poarta către o nouă dimensiune, în lumea ce urmează, pentru el... Cimitirul Central este numai o bornă de kilometraj. Ora 13.00, la biserica de acolo, apoi către îngeri, acolo, sus, unde a ales să se ducă...
 
Vă rog, pe toţi cei care l-aţi cunoscut, sau nu, dar vă gândiţi la el în aceste momente, să nu îi trimitem tristeţe, regrete, lacrimi, amărăciune... Ci Senin. Aşa cum are el acum nevoie, şi aşa cum şi-ar dori - ca să îl ajutăm să găsească drumul şi să treacă mai departe.
 
Nu trebuie să îl ţinem aici pentru noi, ci vă rog să îl însoţim, cu senin, spre poarta către noua lui călătorie...
 
Drum, bun, Drum bun, fratele meu!“ 
 
Ea a relatat, într-o declaraţie filmată, cum a decurs ultima lor convorbire. Corina Martin are remuşcări că, grăbită fiind, l-a repezit atunci el a întrebat-o dacă fiul ei poate veni să-l ia de la aerodromul Tuzla, acolo unde urma să aterizeze. Intuind pericolul, ea chiar l-a certat că se urcă într-un avion privat.
 
„Nu avea nicio treabă la Constanţa, fusese cu o săptămână înainte, ne vizitase, îşi văzuse şi fetiţele, iar la Râşnov avea de vopsit terasa casei. Probabil a fost dorinţa lui de a ajuta, aşa cum îi era obiceiul. Altfel nu-mi explic de ce s-a urcat în acel avion privat, cu acea cunoştinţă. A plecat de lângă vărul nostru, i-a dat tot ce avea prin buzunare, spunându-i probabil în glumă că dacă e să moară, să dea banii fetiţelor lui. Apoi şi-a cerut actele, care au fost găsite mai târziu la locul accidentului“, a povestit Corina Martin, greu încercată de pierderea fratelui său. 
 
Liviu Bucăţică l-a însoţit pe Mihai Copaciu, un investitor din domeniul imobiliare, care trebuia să ajungă la Constanţa. Copaciu, originar din Cluj, a decis să urce la manşa avionului de mici dimensiuni pentru a ajunge la mare, în ciuda vremii nefavorabile. Cu toate acestea, avionul a primit autorizare de zbor. „Stai liniştit, dacă nu primeşte autorizare de zbor, mă întorc acasă“. Aprobarea a fost primită, iar cei doi bărbaţi s-au prăbuşit într-o zonă greu accesibilă din apropiere de Nehoiu, judeţul Buzău. 
 
 
Pe aceeaşi temă: 
 
Liviu Bucăţică, victima accidentului aviatic din Munţii Buzăului, adus la Constanţa. Presimţirea dinaintea morţii
 
Ultima fotografie făcută de Liviu Bucăţică înainte de prăbuşirea avionului în Munţii Buzăului. „Drum bun printre îngeri, fratele meu!”

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

🖕
19.05.2019, 11:51:04

Sinziana Ionescu, nicăieri în România nu există „Munții Nehoiului”!

+2 (2 voturi)
Comunist Anti
19.05.2019, 12:40:17

Corect...Exista Muntii Buzaului ! Dar daca nu a fost la scoala,de unde sa stie fatuca ?!!! Ea stie de Bamboo !!!!

+1 (1 vot)
Popescu Ion
19.05.2019, 16:52:55

Comentariu considerat abuziv.

Comunist Anti
19.05.2019, 12:42:00

Comentariu considerat abuziv.