Constanţa

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Zeci de mii de pachete cu ţigări de contrabandă, ascunse în pereţii unei maşini

0
18 Jan 2020 10:36:20
Autor: Călin Gavrilaş
Poliţia de Frontieră a descoperit ţigările de contrabandă                      FOTO: Poliţia de Frontieră
Poliţia de Frontieră a descoperit ţigările de contrabandă                      FOTO: Poliţia de Frontieră

Autoutilitara, în care erau ascunse ţigărie, este înmatriculată în Bulgaria, iar la volanul ei se afla un bărbat cu dublă cetăţenie.

Poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă au descoperit peste 34.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, ascunse în pereţii dubli ai unei autoutilitare condusă de un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi Republica Moldova.

Captura a avut loc vineri, 17 ianuarie, când poliţiştii de frontieră, în cadrul unor activităţi informativ-operative desfăşurate pe linia contrabandei cu ţigări, au oprit pentru control, pe raza judeţului Constanţa, o autoutilitară, înmatriculată în Bulgaria, la volanul căreia se afla un bărbat de 31 de ani.

„În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au observat în interiorul autovehiculului un spaţiu special amenajat, prin dublarea peretelui despărţitor dintre compartimentul destinat pasagerilor şi cel de marfă, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii mijlocului de transport împreună cu şoferul la sediul poliţiei de frontieră, în vederea continuării cercetărilor”, transmite Garda de Coastă.

La controlul amănunţit au fost descoperite, ascunse în spaţiul special amenajat şi depozitate în cutii de carton, 34.373 pachete cu ţigări de contrabandă, de provenienţă Republica Moldova.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 510.000 lei şi autovehiculul au fost ridicate în vederea confiscării.

VIDEO: Poliţia de Frontieră

Pe aceeaşi temă:

Metoda ingenioasă de a introduce ţigări de contrabandă în ţară, prin Portul Constanţa

Băuturi alcoolice contrafăcute şi ţigări netimbrate, descoperite de poliţişti în timpul unor percheziţii
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii