Craiova

articolul anterior articolul urmator

Anchetator implicat în cazul Caracal: „Dincă nu putea să mai facă sex şi asta-l înnebunea. Fetele erau pentru el trofee“

37
15 Aug 2019 11:29:01
Autor: Ana Popescu

Bărbatul de 66 de ani din Caracal acuzat ca le-ar fi ucis pe Alexandra şi Luiza după ce le-ar fi violat era obsedat că îmbătrânea şi nu putea să mai întreţină relaţii sexuale ca pe vremuri. “Pentru Dincă, minorele erau nişte trofee. Demonstra că încă mai poate”.

Gheorghe Dincă ar fi fost toată viaţa obsedat de sex. “În tinereţe auzeam că-şi înşela nevasta, dar câţi bărbaţi nu fac asta? Cine bănuia ca poate să se ajungă aici?”, spun acum cei care l-au cunoscut pe Dincă.

Există informaţii în spaţiul public conform cărora, în urmă cu 20 de ani, bărbatul chiar ar fi făcut parte dintr-o reţea de racolare a minorelor. 

“Eu îl cunosc de mulţi ani. Nu ştiu dacă făcea neapărat parte dintr-o reţea, dar ştiu că frecventa locurile unde erau aduse dame de companie. El era sudor de meserie, de fapt. Se ocupa şi cu piesele auto. Era un bun meseriaş şi mulţi apelau la el. Avea relaţii peste tot, cunoştea multă lume. Apoi a plecat în Italia. S-a rupt mult timp de tot ce era prin Caracal. Când s-a întors acasă, singur, eu cred ca s-a întâmplat ceva. Era total schimbat”, a declarat unul dintre foştii săi colegi.

Şi anchetatorii au ajuns la concluzia ca toate atrocităţile comise de bărbatul din Caracal au plecat de la obsesiile sexuale. “Dincă nu putea sa mai facă sex şi asta îl înnebunea. Simţea că nu mai poate avea performanţele de altădată şi recurgea la tot felul de metode doar ca să nu-şi piardă de tot bărbăţia. Pentru Dincă, minorele erau nişte trofee. Demonstra că încă mai poate”, crede unul dintre anchetatori.. 

Te-ar putea interesa şi:

Cum vâna Dincă femei vulnerabile în satele învecinate. Profilul de prădător sexual solitar, conturat tot mai clar după ce anchetatorii l-au făcut să cedeze

Mărturia înfiorătoare a celei de-a treia victime a monstrului de la Caracal: „Se uita la un film de groază în timp ce mă viola“

Aparatul de scanat a detectat anomalii în solul din curtea lui Dincă. În locuinţă s-au descoperit mai multe prezervative

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

37 Comentarii

ovidiu preda
15.08.2019, 11:34:58

E un anchetator care crede el....nu poate sa nai faca sex dar poate sa violeze, mda

+5 (5 voturi)
cel voinic antipopa
15.08.2019, 11:38:52

Romania are nevoie de codul penal di TEXAS ....ghici unde era individul asta pana acum ?

+2 (4 voturi)
Rubbing Mint
15.08.2019, 12:30:19

6 feet under

+1 (1 vot)
Lucifer
15.08.2019, 11:52:25

Ăştia vor să ne prostească cum că Dincă este un criminal solitar, fără alţi complici din reţelele de crimă organizată. Nu se vrea să se ajungă la şefii crimei organizate din instituţii şi din politică.

+7 (9 voturi)
Alfa Omega
15.08.2019, 11:55:22

Acum credem sau suntem ateii ??? O ancheta nu se face pe ...credinta si neputinta !Fapte,probe si dovezi vor cere judecatori nu minciunile lui dinca si ce crede un anchetator !

-3 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (37)