Craiova

articolul anterior articolul urmator

Avocatul Piperea acuză „o crimă cu premeditare” în privinţa măştilor neconforme: „Acum v-aţi trezit?”

1
26 Nov 2020 09:45:55
Autor: Ana Popescu

Reacţia dură a avocatului Piperea vine după ce Virgil Popescu, ministrul Economiei, a afirmat că este dezamăgit de calitatea măştilor de protecţie aflate pe piaţă. Fostul magistrat crede că situaţia a fost tolerată cu bună ştiinţă de autorităţi.

Gheorghe Piperea este fost judecător, actualmente avocat, doctor în Drept la Paris şi la Bucureşti şi profesor de Drept comercial la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. 

Încă de la începutul pandemiei, Piperea a atacat modul în care Guvernul gestionează în România criza sanitară.
 
În cea mai recentă postare pe pagina sa de socializare, avocatul aduce, însă, acuzaţii dure autorităţilor întrucât au permis luni întregi ca în pieţe şi benzinării să fie vândute măşti neconforme, fără autorizaţie. 

Mai mult, Piperea susţine că autorităţile se pot face vinovate de infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor şi chiar de crimă cu premeditare.
 
Redăm integral, mai jos, postarea avocatului:
 
„Ia te uită - au descoperit apa caldă „autorităţile” pandemice: 
„Sunt dezamăgit de calitatea măştilor de protecţie aflate pe piaţă în acest moment. Dacă vă spun că jumătate din măştile care se găsesc la comercializare, în momentul de faţă, în reţelele de distribuţie – hypermarketuri, farmacii, depozite, la importatori – nu respectă, adică nu ne protejează, aţi zice că exagerez, dar asta este realitatea. Vreau să dau un mesaj foarte clar că acest lucru trebuie să înceteze. Nu putem să acceptăm să fie puse la comercializare măşti care nu protejează populaţia”, a declarat ministrul Virgil Popescu.
 
Klaus Johannis - “să fie retrase de pe piaţă”. 
 
Băi, voi acum v-aţi trezit? Când am spus eu asta, toată lumea m-a făcut negaţionist, iar “eroii din linia întâi” mi-au zis că mă aşteaptă la ATI, cu lumânări! 
 
Faptul că aţi permis până acum comercializarea a zeci de milioane de măşti improprii, neconforme, vândute fără autorizaţie, în pieţe şi benzinării, deşi ştiaţi ce se întâmplă, este infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, inteligenţilor! 
 
Iar faptul că minţiţi zilnic cu reclame repetate în buclă de sute sau mii de ori pe zi că măştile sunt eficiente şi îi fac pe purtători să se simtă în siguranţă este chiar crimă premeditată, pentru că aţi scos din casă bolnavii cu simptome, care au răspândit nu numai Covidul, ci şi toate celelalte boli transmisibile de sezon, punând la pământ sistemul sanitar (plătit din banii noştri) şi distrugând şansele la sănătate ale bolnavilor non-covid", este mesajul lui Gheorghe Piperea
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

INTERVIU „Mama” Polidin: „Eu mă voi vaccina sigur cu vaccinul anti-COVID”. Ce spune despre vaccinul rusesc
 
Cum a ajuns Maradona o epavă. Când a devenit dependent de cocaină şi ce operaţii a făcut FOTO

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Coronavirus Noul
26.11.2020, 09:58:19

Spuse profitorul Piperea, actualmente avocatul diavolului, doctor in fentarea legii, si profesor de drept (sau mai degraba de stramb) la mai multe puscarii de prestigiu din tara.

+1 (1 vot)
Modifică Setările