Craiova

articolul anterior articolul urmator

Bărbatul care a însoţit-o pe ucigaşa de la metrou la filmul „Crima din Orient Express“: „Nu mi-a dat de înţeles că e în depresie. Probabil suferea din dragoste“

1
19 Dec 2017 07:43:59
Autor: Andreea Mitrache
Mădălina Şerban a fost arestată pentru omor şi tentativă de omor
Mădălina Şerban a fost arestată pentru omor şi tentativă de omor

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, din Craiova, a împins-o pe data de 12 decembrie pe Alina Ciuc sub roţile trenului, în staţia Dristor. Criminala de la metrou a fost arestată pentru omor şi tentativă de omor.

Criminala de la metrou a mers însoţită de un bărbat la începutul lunii decembrie la fimul „Crima din Orient Express“, în Craiova. Prietenul Magdalenei Şerban a povestit detalii despre trecutul ei pe care i le-ar fi dezvăluit Magdalena Şerban.

„Mi-a povestit că mama ei era o femeie de moravuri uşoare. Tatăl ei era un om violent şi nu-i dădea de mâncare, o familie destrămată. Ne-am cunoscut la un cămin de nefamilişti, stăteam în anexe diferite. În Spania mi-a spus că a adus-o o prietenă şi tot ea a dus-o la bărbaţi. Mi-a spus că părinţii au divorţat şi ea a stat cu mama ei. Mi s-a părut o fată la locul ei, am fost surprins, mi-a dat telefon poliţia şi mi-a spus să nu mai vorbesc cu ea că este arestată. Am fost cu ea la film, la «Crima din Orient Express», în celelalte săli erau desene animate, dar nu a vrut. După ce am văzut filmul a vrut să mă mut cu ea la Bucureşti, dar i-am spus că am serviciu şi nu pot să-l las. A stat cu mine două-trei zile acasă. Nu am avut relaţii sexuale cu ea, pentru că eu sunt un om religios. O luam la suc, o chemam să facă curăţenie. În cele trei zile nu mi-a dat de înţeles că este în depresie. Eu îi mai dădeam pâine, de mâncare. Într-o lună a făcut foamea că au dat-o afară de la serviciu că nu dădea rest bine la clienţi. Bărbatul ei a părăsit-o pentru o femeie mai tânără. Probabil suferea din dragoste”, a declarat bărbatul.
 
Reamintim că o angajată a unui cinematograf din Craiova a mărturisit recent că a recunoscut-o pe Magdalena Şerban, care ar fi venit de mai multe ori într-o săptămână la un film, însoţită de un bărbat. „A venit la cinematograf la începutul lunii decembrie de trei ori în şapte zile. Prima data a întrebat cât costă biletele la film, însă nu a avut bani suficienţi să le cumpere. Era însoţită de un bărbat în vârstă de 40 de ani, un om al străzii, iar ea era la fel îmbrăcată ca atunci când a comis crima de metrou. A doua oară au venit şi au cumpărat bilete la filmul «Crima din Orient Expres», iar ulterior aceasta a revenit, s-a uitat pe afişe şi a plecat. Era dezaxată şi cu privirea pierdută. Nu căuta ceva anume. Nu mi-a venit să cred că am stat faţă în faţă cu o criminală“, a povestit femeia care le-a vândut biletele la film.
 
Magdalena Şerban a împins-o pe data de 12 decembrie pe Alina Ciuc sub roţile trenului, în staţia Dristor. Tânăra în vârstă de 25 de ani a decedat, iar criminala s-a făcut imediat nevăzută, însă a fost prinsă după câteva ore de oamenii legii.
 
Potrivit rudelor Magdalenei Şerban, femeia a fost internată într-o clinică de psihiatrie din Madrid în 2009, unde ar fi fost tratată pentru o depresie severă. „Fata mea a plecat din Craiova în 2008, în Spania, iar acolo a păţit ceva groaznic. O traumă, ceva, de atunci s-a îmbolnăvit. A vrut să facă greva foamei ca să moară. N-a vrut să mai trăiască. Nu a vrut să meargă la spital şi au luat-o cu forţa. N-a vrut să mai audă de noi. Nu ne băga în seamă, nu voia să vorbească cu noi. N-a vrut să stea de vorbă cu nimeni din tot neamul. Fata a stat 4 luni internată la spitalul de psihiatrie din Madrid. Tatăl ei a stat doi ani acolo cu ea. Tatăl a sperat că îşi va continua tratamentul. Acum o lună a venit în Craiova, depunea plângeri peste tot. Am anunţat poliţia, Salvarea, n-a vrut nimeni s-o ia, ni s-a spus că nu e un pericol“, a povestit Constanţa Şerban, mama Magdalenei Şerban.
 
 
 
 
  
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
19.12.2017, 13:30:54

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările