Craiova

articolul anterior articolul urmator

EXCLUSIV Ce nu s-a spus în cazul Caracal. „Fiul lui Dincă a participat la un viol în grup. Tatăl a rezolvat problema cu prietenii poliţişti“

29
11 Sep 2019 10:22:05
Autor: Ana Popescu
Dan Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă
Dan Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă

Dan, fiul cel mare al lui Gheorghe Dincă, ar fi fost implicat în urmă cu mai mulţi ani într-un caz de viol, iar cel care l-ar fi scăpat de închisoare pe tânăr a fost chiar tatăl său, acuzat în prezent că a ucis două fete după ce le-ar fi agresat sexual.

Gheorghe Dincă are 4 copii. O fată şi trei băieţi. Vecinii spun că familia s-a destrămat în urmă cu aproximativ 10 ani când Dincă s-a întors singur din Italia. Soţia venea acasă o dată, de două ori pe an, iar copiii nu au mai fost văzuţi niciodată trecând pragul casei părinteşti. 

 
„Ceva s-a întâmplat atunci între ei. Nu au spus niciodată ce, dar zvonuri au fost multe la vremea respectivă. De exemplu, pe strada noastră se vorbea că Dincă s-a întors în România pentru că ar fi fost implicat într-un caz de trafic de persoane în străinătate. Pe 26 iulie, când poliţiştii au intrat în casa lui Dincă, toţi ne-am gândit la ce se vorbea atunci. Am înţeles, însă, că anchetatorii au verificat informaţia asta, dar nu au găsit nimic”, au declarat vecinii lui Dincă.
 
Oamenii mai spun că înainte de a pleca în italia, unul dintre copiii lui Dincă, mai exact fiul cel mare, ar fi fost implicat într-un caz de viol. „Fiul lui Dincă, Dan, a participat la un viol în grup. A fost cu mai mulţi băieţi, au dus fata undeva pe câmp şi şi-au bătut joc de ea. Noi am auzit povestea, dar părinţii nu au vrut să povestească nimic, erau foarte secretoşi. Chiar am întrebat-o pe doamna Dincă dacă e adevărat ce se aude, dar n-a stat de vorbă cu mine, mi-a zis că sunt prostii, că băiatul ei n-a făcut nimic, ceilalţi au violat. Am auzit că fata a fost convinsă să-şi retragă plângerea. Tatăl a rezolvat problema cu prietenii poliţişti. Pe vremea aia la Dincă veneau mulţi poliţişti, le repara maşinile”, povesteşte una dintre vecinele familiei Dincă.
 
Mărturia femeii este susţinută chiar şi de Victor Mieilă, poreclit Vică, unul dintre apropiaţii lui Gheorghe Dincă. „A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său. Că nu ne spunea. Ne zicea să ne vedem de treabă. El l-a scăpat pe Dan atunci. Era disperat să rezolve problema”, a declarat Mieilă.
 
Victor Mieilă şi un alt prieten, Ştefan Risipiceanu, sunt martori în cazul Caracal.
 
Daniela şi Dan Dincă au declarat în faţa procurorilor că, în ziua dispariţiei Alexandrei, i-ar fi văzut pe cei doi ieşind din casa tatălui lui la ora 10 dimineaţa, chiar în momentul în care fata era răpită. „Nu ştiu de ce au zis aşa. Poate doreau să arunce pe noi, să-l protejeze pe taică-său. Habar n-am. Noi mergeam des la George. Fane şi dormea acolo, dar nu ştiam noi ce face. În ziua aia n-am fost sigur acolo. Eu nu cred că el a omorât fetele alea. Eu cred că a luat vina asupra lui, să protejeze pe cineva apropiat. Altundeva trebuie căutat”, a mai declarat Vică, prietenul lui Gheorghe Dincă.
 
Te-ar putea interesa şi:
 
EXCLUSIV Confesiunea monstrului din Caracal: două poliţiste erau la poartă când Alexandra a fost băgată în casa groazei. „M-am temut că sunt urmărit“
 
De ce a plecat soţia lui Gheorghe Dincă din Caracal după o lună, deşi a primit-o cu trandafiri roşii. Detaliile primei declaraţii a femeii
 
Cel mai bun prieten al lui Dincă: „La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă. A trecut pe lângă mine şi nu m-a salutat“ EXCLUSIV
 
Unde se aflau copiii lui Dincă atunci când Alexandra a fost răpită. „Când a izbucnit scandalul, am văzut-o pe fiica lui la televizor şi am recunoscut-o“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

29 Comentarii

MV R.
11.09.2019, 10:36:50

Ei,abia acum putem vorbi despre complici:fiul. Asasinii în serie NU „fac echipă” decât maxim cu un prieten foarte-foarte apropiat(din copilărie),sau,cel mai adesea,cu cineva din familie.

+5 (11 voturi)
MARGELATU
11.09.2019, 10:37:59

Ce nu s-a spus ? Ca aceasta famiglie este una tipica pentru comunistii ciumei rosii.

+11 (15 voturi)
max max
11.09.2019, 10:39:13

deja acest caz e demn de hollywood,pe zi ce trece numai surprize apar...

+5 (5 voturi)
Vasile Vasile
11.09.2019, 10:49:04

La atata militie, procurorime, avocatime, care roieste in jurul acestei familii dezaxate, sigur nu e si vreun procuror DNA p-acolo? Un mare anticorupt d-ala de elita, pe care sa-l fi laudat alde Nefertiti zisa si Slujirea, si care sa fi servit si el o bucatica frageda asa ca la fo 13-ani, nimic nimic? Tare m-as mira.

-1 (9 voturi)
gmbplay
11.09.2019, 11:04:41

Care viol in grup , pentru manelisto-cretinoizi asta se cheama POSTA , la care participa ultimele jeguri de pe fata pamintului .

+2 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (29)