Craiova

articolul anterior articolul urmator

Colegele Luizei Melencu vor fi audiate la 6 luni de la dispariţia tinerei. Ce mesaj au transmis fetele anchetatorilor

0
16 Oct 2019 07:39:30
Autor: Ana Popescu
Luiza Melencu, alături de colegele sale FOTO facebook / Oana Elena
Luiza Melencu, alături de colegele sale FOTO facebook / Oana Elena

Două colege şi prietene ale Luizei Melencu au primit citaţii pentru a fi audiate, miercuri, la Craiova, în calitate de martori. Procurorii DIICOT din dosarul Caracal vor veni de la Bucureşti special să ia aceste declaraţii.

Colegele Luizei au primit citaţii să se prezinte miercuri, ora 11.00, la sediul IPJ Dolj pentru a fi audiate în dosarul Caracal în calitate de martori. Dacă nu se prezintă, fetele au fost avertizate că vor fi aduse la poliţie cu mandat sau vor fi amendate.

Bunicul Luizei Melencu spune ca este inadmisibil ca fetele să fie chemate după atâta timp să dea declaraţii. „Ce ar putea spune aceşti copii după 6 luni? Fetele sunt speriate, nu înţeleg de ce sunt chemate, de ce au calitate de martori. Bătaia de joc este mult prea mare. Vor să tragă de dosar, sunt sigur de asta. Interesele sunt prea mari”, a declarat Stelian Iordache.

Tinerele citate în dosarul Caracal sunt cele care atunci când Luiza a dispărut au lipit afişe în Craiova, au dat zeci de telefoane şi au încercat cu disperare să-şi găsească prietena. Tot ele sunt cele care au sesizat în urmă cu aproximativ două luni familia Luizei că cineva a umblat la telefonul colegei lor, negăsit de anchetatori până în prezent, şi a scos-o din grupul de messenger al clasei. De atunci, mama  Luizei a primit mai multe mesaje de la operatorul de telefonie mobilă  în care era anunţată că „Luiza poate fi contactată”.

Colegele Luizei au scris pe pe Facebook că vor merge la întâlnirea cu procurorii, dar nu au încredere în ancheta care se face.„ Noi, colegii Luizei, primim citaţie şi, dacă nu ne prezentăm, ne ia cu mandat sau luăm amendă şi cei din familia lui Dincă stau bine mersi. Bravo, Politia Română!”, a scris una dintre colege. 
Mama şi bunicul Luizei au anunţat că vor veni la sediul poliţiei din Craiova pentru a fi alături de colegele chemate la audieri.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările