Craiova

articolul anterior articolul urmator

Compania CEZ, amendată pentru facturarea în avans. Consumator: „Am reclamat plata în avans a energiei electrice, dar mi-au spus că aşa este legea“

0
22 Jan 2016 07:57:45
Autor: Andreea Mitrache
CEZ Vânzare a fost sancţionatăde ANRE şi Protecţia Consumatorului
CEZ Vânzare a fost sancţionatăde ANRE şi Protecţia Consumatorului

Autoritatea Naţională de Reglementarea Energiei a amendat compania CEZ cu suma de 500.000 de lei. Amenda a fost aplicată pentru faptulă că CEZ Vânzare a facturat în avans energia electrică în perioada 2014-2015.

Craiovenii au declarat că au reclamat la CEZ acest lucru, dar nu au fost luaţi în seamă. „Am reclamat plata în avans a energiei electrice, dar mi-au spus că aşa este legea. Acum au fost amendaţi din această cauză de ANRE. Mă bucur că s-a făcut dreptate şi sper să nu s emai înâmple acest lucru“, a declar un consumator.

CEZ Vânzare a primit o amendă de 500.000 de lei de la Autoritatea Naţională de Reglementare a Energiei. Compania a fost sancţionată pentru că a facturat în avans energia electric în perioada 2014-2015.

CEZ  a primit alte două amenzi şi din partea Protecţiei Consumatorului. Una a fost pentru deficienţe de informare a consumatorilor în valoare de  4.000 de lei, iar cea de-a doua amendă a fost pentru nerespectarea unor clauze din contractul încheiat cu consumatorul în valaore de 10.000 de lei.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii