Craiova

articolul anterior articolul urmator

Craiova: Andrei Lazăr, fiul judecătoarei s-a bucurat de libertate câteva ore

0
19 Jun 2010 10:31:11
Autor: Andreea Mitrache

Colegii mamei de la Judecătoria Craiova au decis miercuri să îl elibereze pe Andrei Lazăr. Judecătorii de la Tribunalul Dolj au admis recursul formulat de procurori , care au fost nemulţumiţi de decizia dată, iar tânărul a ajuns din nou în spatele gratiilor.

Judecătoria Craiova a respins propunerea procurorilor de prelungire a aresătării prevetive pentru inculpaţii Andrei Lazăr şi Leontin Neacşu. Colegii judecătoarei nu au dispus nici măcar măsura obligării de a nu părăsi localitatea, pe motiv că cei doi tineri nu reprezintă pericol public. Tribunalul a admis recursul Parchetului formulat şi a decis, însă să îi prelungească mandatul cu încă 15 zile.

Fiul doamnei judecătoare şmecher de meserie: are patru dosare penale la activ    

Andrei Lazăr a mai fost implicat în anul 2008 în cel mai sonor scandal de la Curtea de Apel Craiova dintre gaşca lui Enrico Constantinescu si clanul Pară. În anul 2009 a tăiat un tânăr cu sabia şi s-a ales cu dosar penal. Un alt scandal, marca fiul judecătoarei din Craiova a fost înregistrat acum o lună la o discotecă din oraş. Ultimul, care l-a adus în atenţia poliţiştilor  a avut loc  pe data de 17 mai.  Supărat nevoie mare că un bărbat de etnie rromă şi-a apărat un prieten, Andrei Lazăr a decis să îşi facă singur dreptate. Împreună cu alte două persoane au mers la locuinţa victimei, unde şi-au dus planul la bun sfârşit, l-au bătut şi ameninţat cu un cuţit pe Irinel Ciocârlan. „Degeaba văd că am depus din nou plângere la poliţie. Fiul doamnei judecător  a fost din nou eliberat. Nu rămâne decât să ne omorâm între noi şi atunci cu siguranţa vor lua măsuri oamenii legii“, a spus Irinel Ciocîrlan.Iustin Covei şi Andrei Lazăr au ceva în comun: amândoi sunt băieţi de judecători


Beizadeaua Craiovei, Iustin Covei un alt fiu de judecător avea la active nici mai mult nici mai puţin de şapte dosare penale. Oamenii legii au închis ochii de fiecare dată, iar băiatul judecătorului a scăpat de închisoare. Pe data de 18 septembrie băiatul lui tata a fost reţinut pentru clonare de carduri, în urma unei acţiuni coordonată de poliţişti din Bucureşti . Iustin Covei a fost trimis în judecată, iar dacă va fi găsit vinovat riscă ani buni de închisoare.Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr a fost arestat preventin pentru 29 de zile pe data de 19 mai.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările