Craiova

articolul anterior articolul urmator

Craiova EXCLUSIV: Un fost militar român a intrat în comă în Spania, din cauză că a muncit până la epuizare ca să aducă bani în ţară

0
19 Jun 2010 08:41:53
Autor: adevarul

Un craiovean de 38 de ani se zbate între viaţă şi moarte de două săptămâni, pe patul de spital din Valladolid, Spania. Medicii nu-i dau multe şanse de supravieţuire.

Gabriel Radu Midan (38 de ani) s-a prăbuşit într-un restaurant din Peninsula Iberică în data de 4 iunie, după ce a muncit câte 12 ore pe zi. Părinţii spun că, în acea zi, au primit un telefon de la un poliţist care îi anunţa că fiul lor a leşinat într-un restaurant unde lucra ca bucătar-ospătar, şi că a fost transportat de urgenţă la spitalul din Spania. Deşi medicii i-au recomandat să nu stea prea mult timp în picioare, olteanul suferind de ulcer varicos, acesta petrecea la serviciu, potrivit părinţilor, ore în şir, până se înnopta, Acum este în stare critică, ţinut în viaţă de aparate.

Gabriel  a lucrat ca militar în Craiova, timp de patru ani, la Unitatea 1047.

Tatăl lui Gabriel plânge întruna după ce a primit vestea despre fiul său.


"Mi-a stat inima în loc"

"M-a sunat un poliţist să-mi dea vestea. Când am auzit că Gabi e rău, la spital, cu aparate la gură, mi-a stat inima în loc. Credeam că nu aud bine. Nevasta m-a văzut galben la faţă, mi-a luat telefonul din mână şi a întrebat ce s-a întâmplat. În câteva secunde, şi ea s-a făcut stană de piatră”, povesteşte Ion Midan, tatăl tânărului (foto sus).Află întreaga poveste a craioveanului care luptă cu moartea în Spania astăzi, din .


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările