Craiova

articolul anterior articolul urmator

Dosarul crimelor de la Caracal. Fane Risipiţeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, vrea să iasă din arest

1
17 Feb 2020 09:18:39
Autor: Ana Popescu, Alina Mitran
Ştefan Risipiţeanu nu recunoaşte acuzaţiile pe care procurorii i le aduc FOTO: Acces Direct
Ştefan Risipiţeanu nu recunoaşte acuzaţiile pe care procurorii i le aduc FOTO: Acces Direct

Curtea de Apel Craiova judecă astăzi contestaţia depusă de Ştefan Risipiţeanu, complicele lui Gheorghe Dincă la viol. Bărbatul a contestat prelungirea arestului preventiv.

Ştefan Risipiţeanu a contestat la Curtea de Apel Craiova decizia prin care i s-a prelungit arestul preventiv. Instanţa doljeană ar fi trebuit să se pronunţe încă de vinerea trecută, în 14 februarie, însă judecătoarea Ana Maria Spiridon a făcut cerere de abţinere, aceasta fiind admisă. 

Luni, 17 februarie 2020, Curtea de Apel se va pronunţa cu privire la cererea lui Risipiţeanu, cel care, în cursul lunii ianuarie, aflat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Olt, a fost întrebat dacă vrea în libertate, însă acesta a refuzat, menţionând că nu are bani şi că nu ar avea unde să locuiască. În prezent, inculpatul este în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.

Ştefan Risipiţeanu este acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu. Acuzaţia a venit după ce Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat de dublă crimă, trafic de minori şi viol, le-a spus anchetatorilor că în cazul Luizei Melencu a avut un complice, pe omul care îi făcea diverse treburi prin curte şi care ar fi văzut-o pe Luiza în maşină, în ziua în care Dincă a sechestrat-o. Pentru a nu trezi şi mai multe suspiciuni, Dincă i-ar fi permis lui Risipiţeanu să întreţină raport sexual cu fata, împotriva voinţei acesteia.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Stefan din Nord
17.02.2020, 10:34:03

Nu-i inteleg rationamentul Pentru ca nici nu e normal la cap din moment ce nu realizeaza ca cel mai sigur loc de pe pamant pentru el e celula puscariei De ce ar vrea sa fie lasat liber pe strada ca sa riste intalnirea cu rudele Luizei si ale cetatenilor revoltati de faptele sale ?