Craiova

articolul anterior articolul urmator

Femeie de 50 de ani rănită în tramvai de o lampă desprinsă din tavan. Iniţial, s-a rupt pantograful şi a căzut pe plafon

1
17 Oct 2018 10:24:11
Autor: Ana Popescu
Muncitorii repară pantograful rupt al tramvaiului FOTO Facebook/ Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei
Muncitorii repară pantograful rupt al tramvaiului FOTO Facebook/ Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei

Accidentul a avut loc din cauza unei defecţiuni a unei piese de conexiune la linia electrică. Pantograful s-a rupt, a căzut pe tramvai şi, din cauza vibraţiilor, în interiorul vehiculului s-a desprins o lampă ce a căzut peste o femeie în vârstă de 50 de ani, angajată a uzinelor Ford, care a fost dusă la spital.

Totul s-a întâmplat marţi dimineaţa, 16 octombrie, între porţile 1 şi 2 ale Uzinelor Ford Craiova, în timp ce angajaţii mergeau la muncă. Oamenii din tramvai au simţit o bubuitură puternică şi au auzit strigătul unei femei. O lampă de iluminat se desprinsese din plafon şi îi căzuse direct în cap. 

"S-a desprins un traversă care susţine liniile de tensiune, la care este conectat pantograful, iar acesta a căzut pe plafon. Din cauza vibraţiilor produse, o lampă de iluminat din interiorul tramvaiului s-a desprins şi a lovit o persoană. Fabrica Ford, unde era angajată doamna, a raportat incidentul ca accident de muncă", a declarat  Marcel Tănăsescu, directorul Regiei de Transport din Craiova

Angajata Ford a fost dusă imediat la Spitalul de Urgenţă din Craiova unde a primit îngrijiri medicale. Circulaţia în zonă a fost reluată după mai bine de o oră.

Parcul de tramvaie din Craiova este unul dintre cele mai vechi din ţară. La fel şi liniile electrice la care sunt conectate tramvaiele.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

frinarul Lica
17.10.2018, 12:20:14

Ce limba vorbesc sudistii? traverseu?