Craiova

articolul anterior articolul urmator

FOTO VIDEO Eroul de 14 ani din Segarcea care şi-a salvat prietenul de la moarte îl aşteaptă acasă: „De acum înainte o să fim ca fraţii”

1
14 Apr 2013 13:19:35
Autor: Andreea Mitrache
Băiatul de 14 ani a fost declarat eroul oraşului
Băiatul de 14 ani a fost declarat eroul oraşului

Marian Becheanu, în vârstă de 14 ani, din Segarcea, a fost declarat eroul localităţii. Băiatul şi-a riscat viaţa, a coborât în fântâna adâncă de 15 metri şi a reuşit să îl scoată pe Gabriel la suprafaţă. Copilul în vârstă de trei ani a căzut ieri în puţul din curte şi a rămas captiv în tubulatură.

Băiatul de 14 ani a fost declarat eroul oraşului Segarcea, iar toată lumea a ţinut să îi mulţumească pentru gestul pe care l-a făcut. Părinţii copilului de trei ani care a căzut ieri în fântâna adâncă de 15 metri au declarat că de acum înainte  Marian o să fie văzut la fel ca un membru al familiei. ’’Doamne. îţi mulţumesc că mi-ai salvat băiatul. Marian, eşti cel de-al treilea copil al meu de astăzi înainte’’, a  spus tatăl, cu lacrimi în ochi.  

„O să fim ca fraţii’’

Marian Becheanu a declarat că îşi aşteaptă prietenul să se întoarcă acasă, iar de acum înainte să existe o legătură mai strânsă între ei.

„De acum înainte o să fim ca fraţii. Mă bucur că este bine şi vreau să îl văd cât mai repede. Am avut emoţii când am coborât acolo, jos. Am prins copilul de mânuţe şi l-am ridicat la suprafaţă”, a povestit băiatul. 

Gabriel a fost transportat imediat la Spitalul Judeţean din Craiova cu un elicopter SMURD, iar starea lui este stabilă.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

b. seneca
15.04.2013, 17:55:50

bravo, bravo, bravo, Marian! de la cititori, zero comentarii?!? daca articolul ar fi fost despre curve ori politicieni(tot aia-i) se inrosea spatiul... nu ne intereseaza decat circul, sputa si semintele scuipate pe jos. incep sa ma indoiesc de civismul nostru(asta ca sa ma exprim eufemistic)...

Modifică Setările