Craiova

articolul anterior articolul urmator

Magdalena Şerban, femeia acuzată de crima de la metrou, evaluată din nou psihiatric

0
30 Mar 2018 18:59:15
Autor: Andreea Mitrache
Magdalena Şerban a împins o tânără din Dolj sub roţile trenului
Magdalena Şerban a împins o tânără din Dolj sub roţile trenului

Magdalena Şerban, femeia care a împins-o spre moarte pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani şi a încercat să omoare o altă tânără în acelaşi fel, va fi evaluată din nou psihiatric.

O comisie a Institului Naţional de Medicină Legală a cerut o nouă evaluare psihiatrică a Magdalenei Şerban, femeia acuzată de crima de la metrou săvrşită anul trecut în luna decembrie. Femeia nu a dat niciodată dovadă că ar avea remuşcări în ceea ce priveşte crima pe care a comis-o anul trecut în luna decembrie.
 
Prima expertiză psihiatrică a stabilit că Magdalena Şerban a avut discernământ în momentul în care a împins-o spre moarte pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani şi a încercat să omoare o altă tânără în acelaşi fel.
 
Potrivit rudelor Magdalenei Şerban, femeia a fost internată într-o clinică de psihiatrie din Madrid în 2009, unde ar fi fost tratată pentru o depresie severă. „Fata mea a plecat din Craiova în 2008, în Spania, iar acolo a păţit ceva groaznic. O traumă, ceva, de atunci s-a îmbolnăvit. A vrut să facă greva foamei ca să moară. N-a vrut să mai trăiască. Nu a vrut să meargă la spital şi au luat-o cu forţa. N-a vrut să mai audă de noi. Nu ne băga în seamă, nu voia să vorbească cu noi. N-a vrut să stea de vorbă cu nimeni din tot neamul. Fata a stat 4 luni internată la spitalul de psihiatrie din Madrid. Tatăl ei a stat doi ani acolo cu ea. Tatăl a sperat că îşi va continua tratamentul. Acum o lună a venit în Craiova, depunea plângeri peste tot. Am anunţat poliţia, Salvarea, n-a vrut nimeni s-o ia, ni s-a spus că nu e un pericol“, a povestit Constanţa Şerban, mama Magdalenei Şerban.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările