Craiova

articolul anterior articolul urmator

O funcţionară de la Oficiul Postal din Catane, comdamnată cu suspendare pentru delapidare. Femeia le-a furat banii pensionarilor din cont

0
23 Mar 2017 14:38:34
Autor: Andreea Mitrache
Fosta angajată de la Poşta Catane a fost condamnată la închisoare cu suspendare
Fosta angajată de la Poşta Catane a fost condamnată la închisoare cu suspendare

Maria Goicea, în vârstă de 63 de ani, angajată la Ghişeul Poştal Catane, a fost condamnată defintiv la trei ani de închisoare cu suspendare pentru  fals intelectual în formă continuată, delapidare şi uz de fals. Femeia le-a furat economiile a 23 de persoane din localitate.

Anchetatorii au stabilit că în perioada 2009-2012 nu a înregistrat în jurnalele de operaţiuni situaţia operaţiunilor efectuate în carnetele de economii Bancpost ale mai multor deponenţi din comuna Catane, iar astfel a reuşit să fure suma de 100.000 de lei.   
 
Şi-a recunoscut fapta
 
Maria Goiceanu şi-a recunoscut faptele în faţa instanţei pentru a putea beneficia de o reducere a pedepsei. Judecătoria Băileşti a condamnat-o la trei ani de închisoare cu suspendare anul trecut în luna iunie.
 
Maria Goicea a atacat hotărârea instanţei, iar Curtea de Apel Craiova a decis apelul formulat de fost angajată de la Oficiul Poştal Catane să fie respins. 
 
Instanţa a mai dispus ca inculpata să achite Poştei Române despăgubiri în valoare totală de 94.589 de lei. 
 
 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările