Craiova

articolul anterior articolul urmator

Prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova nu scapă de arest. Florin Gorunescu este acuzat de luare de mită

0
10 Jul 2012 08:53:46
Autor: Andreea Mitrache
Florin Gorunescu susţine că este nevinovat
Florin Gorunescu susţine că este nevinovat

Florin Gorunescu, a fost arestat pe data de 2 iunie pentru 20 zile, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea mită 350 de euro. Prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova a acerut să fie eliberat sub control judiciar, însă magistraţii Curţii de Apel din Craiova, i-au respins cererea.

Prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată.Gorunescu le cerea studenţilor bani pentru a putea promova examenele. Cei care doreau nota 5 sau 6 trebuiau să plătească 50 de euro, iar pentru o nota  mai mare 100 de euro.

Studenţii prodecanului sunt cei care au povestit că au dat bani pentru a promova examenele. Două persoane sub acoperire au mers acasă la Florin Gorunescu, iar acolo au discutat deschis despre tarifele percepute de prodecan.

Citeşte aici câţi bani cerea prodecanul pentru a aranja un examen

 „Şi dacă vă dăm 100 de euro putem spera şi noi la un opt şi noi ceva de genul ăsta. Florin Gorunescu:Da, dar ce vreau să vă spun. Dar gândeşte-te să zicem că faceţi, aşa ca idee... nu la practică vedem cum facem, dar la scris dacă facă de 3 sau 4, este cam greu să facă de un 8 , dacă facă de de un 5 sau un 6, deci asta vreu să vă rog . Adică....investigator. Adică şi semestrul trecut au făcut diferenţa notele pentru bursă şi.... Florin Gorunescu: Eu încerc foarte mult, dar încercaţi şi voi, cum să vă spun. Investigator:Da, deci e bine. Florin Gorunescu: Da, da mulţumesc.     

Florin Gorunescu, prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova, a declarat că este nevinovat „Nu am luat bani de la nimeni“, a spus profesorul.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările