Craiova

articolul anterior articolul urmator

Reacţia unor profesori după ce au aflat că au prioritate la vaccinul anti-COVID-19: „Să ne pupe undeva”

100
22 Nov 2020 12:37:22
Autor: Ana Popescu
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

O postare pe grupul profesorilor din România în care personalul din învăţământ este anunţat că are prioritate la vaccinare a strâns comentarii extrem dure. Cel mai mulţi dintre dascăli au spus că nu au încredere în vaccine şi cedează locul lor "guvernanţilor şi parlamentarilor".

Declaraţia medicului Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID din România, că profesorii vor fi incluşi în  primul val de vaccinare a atras multe comentarii ironice şi dure. Pe Grupul Profesorilor din România, o postare pe această temă a strâns tot felul de păreri.
 
Redăm mai jos doar câteva dintre comentariile postate de profesori din toată ţara. 
 
Cotor Incuţa, profesor în Teiuş: "Serios? Am ajuns si cobai?Dacă refuz ce imi fac? M-am săturat de atâtea ordine pe care le primim! Să se vaccineze ei primii. Politicienii noştri dragi în frunte cu madam ministra educaţiei!"
 
Laura Camelia, profesor la Colegiul National "Mihail Sadoveanu: "Avem şi noi, în sfârşit, prioritate la ceva! Nici acum nu suntem mulţumiţi? Cârcotaşi mai sunteţi..."
 
Andy Arad, profesor din Oradea: "Nici vorbă, nu mă vaccinez"
 
Nicoleta Ana, profesor la C.S.E.I. "Paul Popescu Neveanu" Timişoara: "Nu vreau să mă vaccinez... vaccinul vostru este un experiment. Amintiţi-va câte eşecuri au fost cu vaccinul hpv (în tari precum India) să nu uităm de vaccinul antipoliomielitic care a avut urmări catastrofale (chiar la o mătuşă de-a mea, pareză - şi era copilă) aşa că în faza asta de testare răspunsul meu este nu...devenim cobaiii Europei...."
 
Eni Vintan, profesor  Colegiul Tehnic Dorin Pavel Alba Iulia: "Cedez un loc în faţă!".
 
Carmen Moroiu, profesor Brăila: "Să ne pupaţi undeva!".
 
Cristina Maria Comanescu Feraru, profesor în Constanţa: "Mai întâi preşedintele, guvernul, parlamentul...ei sunt primii la toate!!! Noi...mai la coadă...după priorităţi...!!!".
 
Ana Lavinia Stoica, profesor în Râmnicu Vâlcea: "Marş, mă. Îi las pe doctori şi politicieni".
 
Viorel Amăricăi, profesor Focşani: "Aştept calm să vă vaccinaţi VOI...Vedem care sunt rezultatele şi, după câteva luni, mă vaccinez şi eu (DACĂ a fost treaba bună la voi)".
 
Letitia Carmen, profesor în Hunedoara: "Parlamentarii şi toată clasa politica din ultimii 30 de ani atât de mult ne-au vrut binele, de-a ajuns învaţământul în faza actuala,(şi nu numai învăţământul) iar acum ne propun sa fim primii la vaccinare ("la taiere"). Cei care doresc sa facă vaccinul, sunt liberi sa o facă! Dacă aveţi atâta încredere în ei şi sistemul medical din România. Culmea e, ca nici doctorii nu vor sa fie vaccinaţi forţaţi. Ci doar, unii...".
 
Lili Lillee, profesor Brăila: "Ne bagă la înaintare, sau mi se pare mie?!...Au nevoie de cobai!".
 
Burlacu Gabriela Rodica, profesor în Constanţa: "M-am asezat la coada!".
 
Roxana Ni, profesor la Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" Bucureşti:"Aa, mersi! Il cedez persoanelor nevoiaşe, gen parlamentari/senatori".
 

Doar câţiva profesori au mărturisit că acceptă vaccinarea

Mihael Mircea Alexandrescu, profesor în Craiova: "Egoişti, ca de fiecare dată. Sa vedem întâi pe pielea altora! Şi ce bine că au fost mii de voluntari pe care s a testat iniţial. Oameni curajoşi, care s-au supus unor riscuri inţiale mult mai mari! Dar noi nu! Nici aşa! Eu mă vaccinez! Si sper ca cei ce n-o fac să aibă restricţii! Şi de salariu! Că ne-am tot plâns pe aci că online-ul nu e şcoală!".
 
Dana Marin, profesor Timişoara: "Eu vreau să mă vaccinez".
 
Traian Anghel, profesor la Liceul Teoretic "Nicolae Iorga", Brăila: "Nimeni nu va fi vaccinat fără să-şi dea acordul. Pe de alta parte, ma gândesc ca ar trebui sa fim mulţumiţi ca ni se oferă şansa vaccinării"
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum a devenit soţia unui fost primar interbelic şefa unei bande de hoţi. Bătrânii satului vorbesc încă despre isprăvile „Linei lui Milan“
 
Testele rapide pentru SARS-CoV-2 nu pot fi vândute în farmacii. Cum pot fi totuşi procurate

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

100 Comentarii

Utilizator Adevărul
22.11.2020, 12:49:34

Comentariu considerat abuziv.

Lucifer
22.11.2020, 12:51:23

A înnebunit lumea. Cine refuză vaccinul, OUT, nu mai are dreptul la asigurări medicale.

-27 (53 voturi)
ileana iliescu
22.11.2020, 12:51:27

acestia sunt profesorasii care cica va educa copii,ei au inca nevoie de multi ani de scoala dupa modul in care se exprima,dumnealor vor sa aiba prioritate numai la sacul cu bani,tichete de vacanta,sporuri,bonuri de masa si mult timp liber platit bine.sa le dea ,dar sa nu le ceara nimic pentru ce primesc.nu vor vaccin,dar vor spor de ecran,vor bani pentru tablete,calculatoare performante,toti spera sa stea acasa sa faca meditatii la greu si sa si primeasca salariile si sporurile.

+15 (55 voturi)
Utilizator Adevărul
22.11.2020, 12:51:36

Comentariu considerat abuziv.

mda
22.11.2020, 12:54:52

Profesorii stau acasa din martie si isi primesc salariile... Ar vrea sa mai stea inca vreo 2-3 ani acasa, cu salariul asigurat, facand lectii fictive

+7 (23 voturi)

Vezi toate comentariile (100)

Modifică Setările