Craiova

articolul anterior articolul urmator

Rezultate Evaluare Naţională 2017. 69,97% dintre elevii din Dolj au promovat examenul

0
27 Jun 2017 09:21:42
Autor: Andreea Mitrache
Procentul de promovabilitate în Dolj a fost de 69,97%
Procentul de promovabilitate în Dolj a fost de 69,97%

Absolvenţii de gimnaziu au scăpat de emoţii, pentru că luni au fost publicate rezultatele la Evaluarea Naţională. În judeţul Dolj  69,97% dintre elevii din Dolj au promovat examenul.

În judeţul Dolj au fost şi unităţi şcolare la care niciun elev nu a promovat examenul la Evaluarea Naţională. Numărul mediilor de 10 a cresut anul acesta de la patru la 11. 
 
„Avem un procent de promovabilitate la fel ca anul trecut, respectiv 69,97%. Faţă de anul trecut, avem 11 medii de 10. Unitatea de învăţământ cu cele mai bune rezultate în acest sens este Şcoala Gimnazială „Traian“, cu cinci medii de 10. În Craiova, câte o medie de 10 s-a înregistrat şi la Şcoala Gimnazială „Nicolae Romanescu“, la Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade“ şi la Colegiul Naţional „Carol I. Avem medii de 10 şi în judeţ, la Şcoala Gimnazială Celaru - un elev şi la Şcoala Gimnazială „Filiaşi“, unde sunt două medii de 10“, a declarat inspectorul şcolar general Monica Sună.  
 
La două unităţi şcolare din Dolj procentul de promovabilitate a fost 0%. Este vorba de Şcoala Gimnazială „Anton Pann“ din Craiova, Şcoala Gimnazială Catane şi Şcoala Profesională Specială Craiova.    
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările