Craiova

articolul anterior articolul urmator

SIMULARE BACALAUREAT 2014. 37,95% dintre elevii din Dolj au obţinut note peste 5

0
10 Mar 2014 09:31:06
Autor: Andreea Mitrache
Elevii din Dolj au declarat că subiectele au fost dificile Foto:Arhiva
Elevii din Dolj au declarat că subiectele au fost dificile Foto:Arhiva

Elevii din Dolj au obţinut rezultate slabe la simularea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat. Rezultatele finale vor fi afişate pe data de 14 martie.

37,95% dintre elevii din Dolj au obţinut note peste 5, iar judeţul nostru se află printre oraşele cu cele mai slabe rezultate la probele scrise ale examenului de BAC.   
 
Cele mai slabe rezultate s-au înregistrat în Călăraşi - 34,18%, Caraş-Severin - 36,28% şi Dolj - 37,95%. Elevii au declarat că subiectele la matematică au fost dificile şi nu au reuşit să rezolve nici măcar  jumătate din ele. „Au fost grele subiectele şi nu m-am descurcat bine deloc. Chiar nu ştiu ce notă o să obţin. Sper să fie de trecere. Nici colegii mei nu au reuşit să facă mare lucru la simularea probelor scrise la BAC. Este un examen important, aşa că mai am timp până în vară să mă pregătesc. La matematică cu siguranţă voi face meditaţie”, a spus un elev.
 
Pe data de  14 martie, elevii de clasa a XI-a şi a XII-a vor afla rezultatele finale la simularea BACALAUREAT 2014. Profesorii vor discuta cu fiecare elev în parte despre rezultatele obţinute la simularea probelor scrise la Bacalaureat, iar notele nu vor fi trecute în catalog. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările