Craiova

articolul anterior articolul urmator

STOP accidentelor rutiere. Viaţa are prioritate!

0
1 Oct 2010 13:40:31
Autor: adevarul

Cei care au trecut astăzi prin zona Mac Donald's,  în jurul orei 12, au putut urmări modalitatea de acordare a primului ajutor, au primit informaţii despre acest lucru de la voluntarii Crucii Roşii şi sfaturi de la agenţii de circulaţie.

Zeci de craioveni au putut asista ca la o piesă de teatru la simularea unui accident de circulaţie. Cu acest prilej, politiştii de la Rutieră au au tras un semnal de alarmă asupra importanţei respectării regulilor de circulaţie.

„Este vital să respectăm regulile de circulaţie. Viaţa are prioritate, iar scopul nostru nu este să dăm amenzi, ci să prevenim”, a spus şeful Biroului Rutier Craiova, comisar Emil Zuican. Politiştii de la Rutieră le-au pregătit participanţilor la trafic o serie de activităţi dedicate Zilei Siguranţei Rutiere, din cadrul Săptămânii prevenirii criminalităţii.

De asemenea, anunţarea organelor abilitate în momentul producerii unui accident de circulaţie prin simplul apel la 112 este extrem de importantă, au mai informat agenţii de circulaţie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările