Craiova

articolul anterior articolul urmator

Sute de turişti, blocaţi într-o parcare din staţiunea Rânca. "Rup bariera, lăsaţi-mă să plec" VIDEO

5
3 Jan 2021 08:13:53
Autor: Ana Popescu
Captură video
Captură video

Turiştii, în mare parte craioveni, s-au grăbit să plece cam în acelaşi timp pentru a nu depăşi ora 23,00. Astfel, s-au format cozi uriaşe, iar oamenii au fost ţinuţi pe loc aproape 4 ore.

A fost haos sâmbătă seara într-o parcare din staţiunea montană Rânca din judeţul Gorj.
Sute de oameni au stat la coadă mai mult de patru ore pentru a putea ieşi din parcarea staţiunii. Conform regulamentului, turiştii ar fi trebuit să părăsească perimetrul parcării în 10 minute pentru a nu mai fi taxaţ.
 
"Aşteptăm să plecăm acasă de vreo patru ore. Nu ştiu dacă s-au făcut patru ore, dar trei ore sigur au trecut. Stăm cu copiii în maşină şi nu vor să ridice bariera pentru că zic să plătim fiecare 10 minute de staţionare. Sunt nebuni! Păi, e vina noastră că am staţionat atât, e vina noastră că nu ştiu ei să se organizeze?", a declarat Sorin Vlădoiu din Craiova.
 
Mulţi dintre şoferi şi-au pierdut calmul, au devenit recalcitranţi şi au ameninţat că vor distruge bariera dacă nu vor fi lăsaţi să plece. 
"Rup bariera, lasaţi-mă să plec. Stăm ca proştii că nu vrei tu să ridici bariera?", i-au reproşat oamenii paznicului care era deja depăşit de situaţie. La coadă aşteptau peste 200 de maşini să plece spre casă. 
 
În cele din urmă, bariera a fost ridicată. Între Rânca şi Novaci, însă, s-au format cozi pe kilometri întregi.
Cei mai mulţi dintre turişti au declarat că vor să ajungă acasă înainte de ora 23 pentru a nu fi prinşi în trafic şi amendaţi.

 

Vă recomandăm să citiţi şi:
 
Deceniul asasinatelor în România. Doi şefi de Guvern au fost omorâţi în şase ani
 
Primarul nou ales i-a pus la muncă pe asistaţii social. Cum arată acum oraşul Marghita, Bihor - FOTO
 
 

 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Adrian Foangǎ
3.01.2021, 08:57:51

Prosti oameni. Stau cu orele in tafic, stau cu orele in parcari, isi fac nervi, se cearta, si pentru ce? pentru doua ore de schiat sau de plimbari prin niste paduri desfrunzite...

+2 (10 voturi)
Ionel Marcu
3.01.2021, 10:07:51

N-am înțeles, plătiră sau nu plătiră?

Ionel Marcu
3.01.2021, 10:10:03

În curând or să ceară și craiovenii autostradă spre rânca, precum bucureștenii la Brașov. Ia să mai stea la coadă, mai sunt și alții care au nevoie de autostrăzi, de exemplu moldovenii, nu au niciuna.

+2 (2 voturi)
nihil sine deo
3.01.2021, 12:31:12

unde mai pui ca aglomereaza drumurile cu cazanele lor din jermania fara limita de viteza, pt care nu platesc nicio taxa de inmatriculare si vor autostrazi de la parcarea blocului pana unde au chef sa mearga toti cocalarii.

-4 (4 voturi)
mircea miricioiu
3.01.2021, 10:07:30

bine ati venit in turismul romanesc. dar si sa bati atat drum mergand bara la bara cate 6-8 ore in loc de 2-3, parca da de gandit....... nu prea seamana a relaxare. dimpotriva......

-1 (7 voturi)
Modifică Setările