Craiova

articolul anterior articolul urmator

Toate trenurile de călători pe ruta Bucureşti-Craiova-Timişoara au fost oprite în gări de pe traseu. Incidentul care a condus la blocajul feroviar masiv

2
12 Feb 2020 16:15:53
Autor: Ana Popescu
Tren blocat în halta Măldăieni FOTO Sergiu Mitrofan
Tren blocat în halta Măldăieni FOTO Sergiu Mitrofan

Un tren de marfă a deraiat miercuri, 12 februarie, în jurul orei 13.00, lângă Gara Roşiori, judeţul Teleorman. Toate trenurile care au plecat din Craiova, dar şi cele care veneau dinspre Bucureşti şi urmau să ajungă în Timişoara au staţionat ore întregi în gări de pe traseu.

Potrivit unei informări de presă, reprezentanţii CFR spun că oamenii rămaşi blocaţi în trenuri au primit apă şi pachete alimentare. Circulaţia feroviară a fost reluată abia în jurul orei 15.30.

Potrivit CFR, circulaţia feroviară a fost oprită din cauza unui tren care a deraiat în apropierea staţiei Mihăeşti, judeţul Olt. Blocajul a fost cauzat „de un deranjament tehnic la macazul care asigura trecerea de pe firul I, pe firul II“.

„Trenurile de călători IR 1961 (Bucureşti Nord - Timişoara), IR 1692 (Timişoara – Bucureşti Nord) şi IR 1824 (Simeria – Bucureşti Nord) staţionează temporar în gările Măldăieni, Radomireşti şi Drăgăneşti Olt", se arată în comunicatul semnat de Oana Brânza, purtător de cuvânt CFR SA.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

un motan intransigent
12.02.2020, 16:28:32

Iaca dracie! Trenurile astea ale noastre s-au plictisit de-a binelea sa mai mearga pe sine. Vor libertate, vor democratie. vor drepturile trenului...

+2 (2 voturi)
Aurelu Flogea
12.02.2020, 17:02:07

Trenul de marfa era cumva de la GFR? N.au astia cam multe accidente in ultimul timp?