Craiova

articolul anterior articolul urmator

Un cartier de locuinţe va fi construit în doi ani în Craiova. 1800 de apartamente pentru tineri vor fi scoase la vânzare

0
2 Mar 2014 12:06:53
Autor: Andreea Mitrache
1800 de locuri vor fi construite în doi ani în Craiova pentru tineri Foto:Arhiva
1800 de locuri vor fi construite în doi ani în Craiova pentru tineri Foto:Arhiva

Blocurile vor fi construite pe strada Caracal din Craiova, iar lucrările vor fi demarate în luna martie. Din totalul celor 1.800 de locuinţe, investitorul trebuie să  pună la dispoziţia MapN 250 de apartamente.

Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, a declarat că investiţia va fi demarată în momentul în care vor fi obţinute toate autorizaţiile. Un cartier de locuinţe pentru tineri va fi gata în doi ani. Preţurile apartamentelor vor varia între 22.000 şi 30.000 de euro. „Blocurile de locuinţe colective cu regim mare de înălţime (P+3- max P+10E) vor fi prevăzute cu partere comerciale asigurând necesarul de spaţii pentru urmăroarele: grădiniţă, supermarket,minimarket, fizerie ,coafor,sală de fitness,farmacie, cabinet stomatologic,3 cabinete medicină de familie,1 restaurant, 1 birou de taxe şi impozite, 4 birouri pentru administraţie. În incinta obiectivului se va prevedea o piscină cu spaţiile anexe de deservire a acesteia“, aşa va fi construit noul cartier de locuinţe din Craiova.  
 
Utilităţile pe banii CEZ, Distrigaz şi Compania de Apă 
 
CEZ, Distrigaz Sud şi Compania de Apă Oltenia au anunţat că vor suporta din bugetele proprii cheltuieile cu racordarea la utilităţi a celor 1800 de apartaemnte destinate tinerilor. „Asflatarea şi parcările sunt obligaţia primăriei. Noi facem aceste investiţii, cum facem în tot oraşul. CEZ, Distrigaz şi Compania de Apă Oltenia vor face investiţiile pe chletuială proprie, pentru că atunci când îţi vin 2.000 de noi consumatori ai de câştigat pe termen lung“, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei. 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările