VIDEO Compania Softrans caută finanţare pentru construirea celui de-al treilea tren electric. Convoiul de vagoane va circula până la Atena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Softrans din Craiova vrea să pună pe roţi cel de-al treilea tren SF Hyperion, însă are nevoie de 5 milioane de euro finanţare.

Uzina din Craiova a construit în premieră în România două trenuri electrice care ating 160 de kilometri pe oră şi au patru vagoane. „Primele trei garnituri electrice Hyperion  vor fi identice, iar în construcţia celui de-al patrulea tren vor apărea modificări. Vor fi unele asimilări de componente, în aşa fel încât să reducem costurile şi să aducem un plus de valoare românească “, a declarat în luna iulie Radu Zlatian, consultantul Softronic.

VIDEO

Compania Softrans caută finanţare pentru construirea celui de-al treilea tren electric. Are nevoie de suma de 5 milioane de euro pentru a putea pune pe roţi convoiul de vagoane.

Cel de-al treilea tren electric SF Hyperion va circula până la Atena, însă cu o condiţie să fie electrificat tronsonul Craiova-Calafat.

Mai citeşte şi

FOTO Reprezentanţii companiei care au construit trenul electric SF: „Ar trebui să ne mutăm domiciliul din România ca să se uite cineva la noi”

Cel de-al doilea tren electric construit În România este gata în proporţie de 90%. Din luna august va circula pe ruta Craiova-Bucureşti-Constanţa

FOTO VIDEO Primele imagini cu cel de-al doilea tren electric construit în România. Va circula pe ruta Craiova-Braşov
 

 
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite