articolul anterior articolul urmator

VIDEO Compania Softrans caută finanţare pentru construirea celui de-al treilea tren electric. Convoiul de vagoane va circula până la Atena

11
9 Nov 2015 06:42:40
Autor: Andreea Mitrache
Compania Softrans vrea să construiască cel de-al treilea tren electric
Compania Softrans vrea să construiască cel de-al treilea tren electric

11 Comentarii

andreescu marius
9.11.2015, 08:18:55

"însă cu o condiţie să fie electrificat tronsonul Craiova-Calafat". Cine sa-l electrifice ? Mai ales Craiova-Calafat.Pe cine intereseaza acel tronson?Eventual pe ccineva care vrea sa ia spaga pentru asta.

valeriu topala
9.11.2015, 08:38:11

oameni deosebiti cei de la softronic,felicitari! guvernul romaniei prin ministerul transporturilor nu se poate implica pentru a comanda citeva garnituri?NU,ca vor 10%...spaga!!!

0 (0 voturi)
in bogus
9.11.2015, 10:05:07

intrebare este: este oportuna comandarea de noi garnituri? deci: garniturile deja existente nu mai fac fata numarului de calatori? garniturile deja existente necesita sa fie schimbate fiindca au durata de viata depasita? exista resurse bugetare? etc. etc. nu cunosc situatia dar ce stiu sigur este ca nu comanzi si nu cumperi ceva ce nu ai nevoie numai ca sa sustii pe cineva anume. banii, 5 milioane nu reprezinta o suma mare ptr un asemenea produs, se pot obtine de la banca (nu din Ro....) sau de la investitori privati. si, cel mai bine, avans 30% de la cumparator si restul din resurse proprii. se pare insa, in masura in care softtronic vorbeste despre "va circula pina la atena DACA....", ca se lucreaza pe principiul "intii produc si apoi caut cumparator". si atunci este greu sa gasesti finantatori: investitie riscanta.....

emil sava
9.11.2015, 12:53:04

de ce guvernul nu finanteaza reinoirea parcului CFR cu asemenea trenuri? nu iese nici o spaga? asta ar insemna schimbare reala ! bravo baietilor de la "softrans" !!!

0 (0 voturi)
Cristi Nicolae
9.11.2015, 13:24:19

CAT A RECUPERAT MAICA TEREZA A MANASTIRII "ANTICORUPTIA" - (adica Koevesi) DIN: - furaciunile mafiei IMOBILIARE UDreA, kokos, stelu, aflata sub "INALTUL PATRONAJ be$hino$" etc. - furaciunile TRANSFERATE de kokos in Emirate? - furaciunile de la NANA? - furaciunile de la ALRO? - etc..etc.. Pai acei 5 milioane ar fi exact 0,000000-tz % la suta din acele sume FURATE de PeDeLe-prele acelea.. si nu nu numai (ia sa ne gandim la FURACIUNEA cu PRODUSE PETROLIERE a buldogului - dosar "STATIONAR" pe la DIICOT Brasov dupa cum se pare, acolo o niika-toata de 'fo 640 mil E...) . Intre timp CEI DE LA SOFTRONIC CHIAR MUNCESC , dar - VAI-VAI-VAI !- firma NU produce si celebrele produse atat de "CERUTE" de piata: - PARANDARAT, - $PAGA, - COMI$IOANE, PRODUSE OMOLOGATE LA OSIM SI REGISTRUL COMERTULUI ca BRAND NATIONAL! etc..toate fiind strict necesare pt UNGEREA SINELOR..."LA MACAZUL LICITATIILOR" .....NU?

-1 (1 vot)