Craiova

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Consilierul local care susţine că a fost supus la perversiuni de către primar: „Îl apucam cu două degete. Îmi era scârbă“. Edilul: „Nu este adevărat“

12
12 May 2015 16:03:18
Autor: Andreea Mitrache
Consilierul local Constantin Ţurlea (stânga) îl acuză pe primarul Constantin Ghencioiu (dreapta) că l-a obligat să-l masturbeze FOTOGRAFII: A. MITRACHE
Consilierul local Constantin Ţurlea (stânga) îl acuză pe primarul Constantin Ghencioiu (dreapta) că l-a obligat să-l masturbeze FOTOGRAFII: A. MITRACHE

Constantin Ţurlea, consilier local în comuna doljeană Mîrşani, spune că în perioada 2010-2012 a fost obligat de primarul localităţii, Constantin Ghencioiu, să îl masturbeze în biroul acestuia. Primarul neagă acuzaţiile. După ce Ţurlea s-a pensionat din funcţia de simplu angajat al Primăriei şi a devenit consilier local, avansurile au continuat.

Consilierul local PSD Constantin Ţurlea (67 de ani), din comuna doljeană Mîrşani, a povestit că în perioada 2010-2012 în fiecare marţi era obligat să îl masturbeze pe edilul Constantin Ghencoiu (PSD, 67 de ani) în biroul acestuia. Ba mai mult, Constantin Ţurlea s-a plâns că era urmărit la fiecare pas de primar. „Venea la mine cu pantalonii desfăcuţi şi mă punea să-l masturbez, dar mie mi-era scârbă. Eu îl apucam cu două degete. Era primarul meu, nu puteam să-l refuz! Timp de doi ani am fost supus la perversiuni sexuale. Dacă îl refuzam, atunci devenea violent“, şi-a început consilierul istorisirea.

Ţurlea a mai spus că viaţa lui s-a transformat într-un adevărat coşmar. „Nu mi-a spus niciodată cuvinte frumoase. Nu am rezistat şi i-am povestit preotului prin ce clipe trec. Când am văzut că nimeni nu vrea să mă ajute, am spus prin toată localitatea ce am păţit. Primarul Constantin Ghencioiu este căsătorit, dar nu l-a interest acest aspect niciodată. Nu ştiu dacă îi plac bărbaţii, dar cu siguranţă este bolnav. Toată lumea din Primărie ştie că nu mint, dar le este frică să vorbească“, a adăugat Constantin Ţurlea.

Consilierul local a povestit că a fost supus la perversiuni sexuale de primarul comunei Mîrşani în biroul acestuia

„Plângea noaptea“    

Soţia consilierului, Elena Ţurlea (62 de ani), a declarat că primarul Cosntantin Ghencioiu a făcut comuna de râs. „Soţul meu plângea noaptea, dar nu mi-a spus pin ce clipe de coşmar a trecut. Acum două zile am aflat că era supus unor perversiuni sexuale de primarul nostru. Nu mi-a venit să cred când am aflat. Îl obliga să îl masturbeze acolo, la locul de muncă. Nu îi este ruşine? Are soţie şi doi copii mari. Dacă ştiam, eu îi crăpam capul. Săracul soţul meu câte a fost nevoit să îndure pentru un loc de muncă. Eu credeam că era supărat că a ieşit la pensie, iar el nu este obişnuit să stea fără să facă nimic. Bine că a avut acum curajul să spună totul şi s-a aflat cine este cu adevărat edilul comunei Mîrşani“, a spus femeia.

Soţia consilierului a povestit că nu a ştiut niciodată ce se întâmplă între cei doi

„De plictiseală au făcut asta“

Unii oamenii din comuna doljeană Mîrşani au declarat că au auzit că există o legătură între primarul localităţii şi consilierul local. „Eu am auzit ceva, dar nu ştiu sigur ce s-a întâmplat acolo în birou. De plictiseală au făcut asta. Ce putem să spunem noi despre acest aspect“, a precizat Dumitru Savu.

Act sexual între 5 şi 15 minute

Constantin Ţurlea a mai spus că primarul Constantin Ghencioiu se comporta urât cu soţia lui din gelozie. „Pe nevasta mea o înjura mai tot timpul. Ea, săraca, nu ştia ce avea cu ea, dar pentru mine era nevoită să suporte orice tratament. Îmi este ruşine să povestesc, dar actul în biroul primarului era între 5 şi 15 minute. Când mă duceam la el dădea pe toată lumea afară şi închidea cu cheia uşa biroului. Uneori se întâmpla şi de trei ori pe săptămână. Mă simt umilit, dar aceasta este situaţia. Nu am crezut niciodată că la vârsta mea o să ajungă într-o astfel de situaţie. Nu am spus nimănui până în acest moment, dar Constantin Ghencioiu deţinea în urmă cu mulţi ani acasă casete porno. Le privea tot timpul“, a mai povestit consilierul local, care îl acuză pe edilul comunei Mîrşani de perversiuni sexual.

Unii localnici din comuna Mârşani nu cred povestea consilierului. „Eu nu cred că primarul nostru a făcut aşa ceva. Am auzit că s-a întâmplat în primărie toată grozăvia. Edilul este un om bun şi nu ar face rău nimănui. Nu cred eu că îi plac lui bărbaţii“, a spus Ana Drăgan, în vârstă de 64 de ani.

„Nimic nu este adevărat“  

Primarul acuzat că timp de doi l-a obligat pe consilierul local să îl masturbeze în biroul său a precizat că totul este doar o răzbunare. „Nimic nu este adevărat. Acest om a lucrat cu mine timp de 40 de ani şi a fost mâna mea dreaptă. În momentul în care a ieşit la pensie, a început să arunce cu noroi în mine. Eu nu l-am dus la mine în birou să îl pun să să facă absolut nimic. Nu l-am urmărit niciodată. Eu sunt un familist convins. Nu ştiu dacă o să îl dau în judecată. Eu am multă treabă. Pe mine mă interesează doar binele cetăţenilor“, a declarat Constantin Ghencioiu, edilul comunei Mîrşani. La rândul său, fiul primarului a spus că în niciun caz părintele lui nu a făcut aşa ceva: „Dacă stau bine să mă gândesc, tata are şi amantă, nu-i plac bărbaţii!“.

Primarul comunei Mîrşani a declarat că nu l-a obligat niciodată pe consilierul local să îl masturbeze

Vestea că primarul l-a obligat pe Constantin Ţurlea să îl masturbeze în birou s-a răspândit imediat printre localnici. „Nu este normal ca vecinul nostru să fie supus unor perversiuni sexuale. Noi nu ştim dacă aşa a fost. Primarul nu recunoaşte nimic. Este cuvântul consilierului local împotriva edilului. Astăzi am auzit şi noi totul. Chiar aici în acest loc unde stau eu s-ar fi întâmplat totul“, a povestit Elena Iliuţă de 64 de ani. Consilierul local vrea să depună plângere la Poliţie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

12 Comentarii

Utilizator Adevărul
12.05.2015, 18:48:11

Comentariu considerat abuziv.

bibicu dan
12.05.2015, 18:50:13

...tara mea de glorie, tara mea de dor plina de umor.....

+3 (3 voturi)
gigione
12.05.2015, 20:00:30

DA, dar 2 ani a făcut ceva sport...hai că m-am rîs oleacă...

+2 (2 voturi)
Iuliu Banateanu
12.05.2015, 20:23:10

Din 'terviul dat se pare ca sa intalnit hotu'( primarele) cu prostu'( mascariciul), defapt asta e realitatea- la tara e dezastru, NU stii daca trebuie sa razi sau sa plangi la modul cum arata majoritatea satelor din Ro si mai ales la felul in care se comporta / gandesc satenii. Iar despre PSD-istii=PCR-istii stie toata lumea ca fac orice pentru bani, functii si alte avantaje. P.S. Cel mai tare mi-a placut fraza asta- 'Era primarul meu, nu puteam să-l refuz!'

+3 (3 voturi)
JIM BEAM
12.05.2015, 20:01:22

Consiliere..cum dreacu sa te oblige mah ala sa-l apuci cu doua degete...? Doamne ce boschetari...!

+4 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (12)

Modifică Setările